Länsförsäkringar Jönköpings uppdrag är att erbjuda kundanpassade helhetslösningar för att över tid skapa ekonomisk trygghet hos privatpersoner, lantbrukare och företag i Jönköpings län. För att lyckas med detta är våra medarbetare ovärderliga. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och vilja stanna hos oss. Därför erbjuder vi en arbetsplats som har en god arbetsmiljö där kollektivavtal är en självklarhet och balans mellan arbete och privatliv är viktigt. Utveckling och möjlighet att ”byta jobb på jobbet” ser vi som betydelsefulla inslag i karriären och det tillsammans med bland annat friskvårdsbidrag tror vi gör att man kan både växa och må bra som medarbetare hos oss.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Kontorschef Jönköping

Då vår nuvarande kontorschef går vidare inom Länsförsäkringar Jönköping söker vi nu en engagerad och affärsdriven ledare som brinner för den lokala marknaden till vårt bank- och försäkringskontor i Jönköping. Tillsammans med dina medarbetare och våra fastighetsmäklare blir din uppgift att utveckla vår verksamhet och försäljning gentemot privatkunder.

Om jobbet
Verksamheten som du leder utgörs av bankrådgivare samt bank- och försäkringssäljare som erbjuder vårt helhetskoncept inom bank och försäkring gentemot privatkunder. Som kontorschef har du personalansvar för 11 bankrådgivare samt en gruppchef som i sin tur leder 5 bank- och försäkringssäljare. Rollen som chef inom Länsförsäkringar Jönköping innebär i huvudsak ett uppdrag som rör din enhet men du har också ett vidare ansvar som chef i bolaget att se till att affären breddas där det är möjligt och att samarbete över affärområdesgränserna främjas.

Du har ansvar för budget och verksamhetsplanering och dina huvudsakliga mål blir att få lojala kunder, se till att medarbetarna växer med sin uppgift och att utveckla vår affär. Du ansvarar för frågor som rör kontorets och din enhets dagliga drift. Du ska också företräda Länsförsäkringar och vara aktiv på den lokala marknaden samt ansvara för samarbetet med våra fastighetsmäklare på kontoret och vårt gemensamma agerande i marknaden.

Du ingår i en ledningsgrupp för affärsområdet. Som medlem i ledningsgruppen förväntas du aktivt bidra med din kompetens och erfarenhet i syfte att utveckla affärsområdets verksamhet.

Utbildning och erfarenhet
Du har erfarenhet av försäljning med goda resultat och vi ser dessutom positivt på om du har erfarenhet från bank och/eller försäkring. Vi söker dig som har erfarenhet av att driva och leda medarbetare i en tillväxtmarknad. Du har dokumenterat god chef- och ledarkompetens och erfarenhet av att driva förändringsarbete i kombination med medarbetare och affären i fokus. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, juridik eller annan relevant utbildning.

Vem är du?
Som person är du engagerad, driven och målinriktad och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Din ledarstil präglas av att du är tydlig, rak och beslutsam samt har förmåga att coacha dina medarbetare. Du har en stark inre motor, en tydlig vilja att utveckla både dig själv och andra samt kan engagera och motivera din omgivning. Du bidrar med konkreta utvecklingsförslag både inom affärsområdet och i verksamheten.

Facklig kontaktperson för tjänsten är Susanne Ehrnström, tfn 036-19 91 26.

Frågor och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast, dock senast den 18 februari. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se