Rottne Industri AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 500 miljoner och har ca 250 anställda vid våra fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Drygt hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa, Nordamerika och Ryssland.

 

Nu söker vi en

Strategisk Inköpare

Vi erbjuder dig utmaningen att delta i den strategiska inköpsfunktionen med fokus på att säkerställa samt utveckla vår material- och leverantörsbas. Detta utan att kompromissa lönsamhet, kundrelationer eller kvaliteten på den färdiga produkten. I denna roll får du vara med och utveckla vår inköpsfunktion till en ny nivå.

Dina arbetsuppgifter kommer att spänna över ett brett område från
• Avtals- och prisförhandlingar
• Leverantörsbedömningar
• Att utveckla inköpsrutiner
• Utveckla processer för leverantörssamverkan

Uppdraget ställer höga krav på Din sociala och kommunikativa förmåga kombinerat med en strukturerad läggning. Vidare är Du en säker förhandlare med vana att hantera avtal. Inom ditt ansvarsområde ligger också att säkerställa och optimera produkternas kvalitet och konkurrenskraft, besöka mässor samt underhålla relationer med nya och befintliga leverantörer. Du har vanan av att driva ett affärsorienterat och operativt inköpsarbete. Erfarenhet från någon av de branscher Rottne industri verkar inom är naturligtvis en merit.

Vi ser gärna att Du har någon form av relevant högskoleutbildning eller skaffat motsvarande kompetens genom Dina tidigare arbeten. Du har goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska.

Vi erbjuder dig en intressant utmaning, spännande produkter och möjligheten att få vara delaktig i att utveckla företaget till nästa nivå.

Företaget är ett familjeägt bolag som drivs med engagemang och passion. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt och expansivt företag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!

 

Ort: Växjö Län: Kronobergs län


SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se