IFS™ är en globalt erkänd ledare inom utveckling och leverans av företagsprogramvara för Enterprise Asset Management (ERP), Enterprise Asset Management (EAM) och Enterprise Service Management (ESM).

IFS utvecklar och levererar affärssystem till kunder över hela världen som tillverkar och distribuerar varor, underhåller anläggningstillgångar samt driver serviceinriktade verksamheter. Vår branschkunskap och våra lösningar har tillsammans med vårt kundfokus gjort oss till en ledare inom sektorn. Våra 3 300 medarbetare stödjer fler än en miljon användare över hela världen genom lokala kontor och ett växande partnernätverk.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

IFS Scandinavia

Industry Director - Service

Är du dedikerad för att arbeta med kundrelationer, försäljning och vill vara med och vidareutveckla våra konsulttjänster? Då kanske du är intresserad av att ta uppdraget som Industry Director Service. Tjänsten är placerad i Stockholm eller Linköping, Stockholm är att föredra.

Din framtida utmaning
Som Industry Director arbetar du proaktivt för att säkerställa fortsatt lönsamhet och ytterligare affärsmöjligheter i nära samarbete med försäljningsorganisationen. Genom ett stort engagemang och tydligt ledarskap leder du ett team av engagerade projektledare och lösningsarkitekter. En viktig del är att coacha och leda ditt lag för att nå sin fulla potential. Du kommer att vara ansvarig för att utveckla affärspotentialen och uppnå maximal effektivitet enligt IFS processer.

Vi letar efter en person som
• Blir motiverad av att arbeta med kunder och försäljning
• Blir inspirerad av att leda och coacha andra
• Har flera års erfarenhet av att arbeta i en ledande roll
• Har kunskap om moderna ERP-system och konsultverksamhet
• Utmanar status-quo: tar beslut och exekverar för att snabbt nå resultat.
• Har en universitetsutbildning inom relevant område
• Kommunicerar flytande på både svenska och engelska
• Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med partners och/eller offshore

Vad vi kan erbjuda dig
IFS har en stark och engagerad kultur där vi hjälper varandra och där du som kollega ses och uppskattas. Hos IFS får du snabbt frihet med ansvar och möjlighet att påverka vår produkt, organisation och utveckling. IFS Scandinavia är en stabil och mogen skandinavisk organisation med global verksamhet.
Hos IFS Scandinavia får du möjlighet att arbeta över kompetensområden och geografiska gränser och att växa och utvecklas i din roll, i din karriär och som person. Du kommer att möta varierade, intressanta och utmanande uppgifter och samarbeta med kompetenta kollegor och ledare.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson på mobil +46 70–8811310. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se