Ymer Technology AB är en snabbväxande global industrikoncern som startade år 2005. Ymer utvecklar, tillverkar och säljer systembaserade kundspecifika kylarlösningar till industrin för ”Off Highway” maskiner och vindkraftsindustrin. Styrkan i bolagets erbjudande är effektiv design av olika kylelement och att kombinera dessa till balanserade kylsystem. Ymers mission är att leverera kostnads- och prestandaeffektiva lösningar inom området för värmeväxling. Ymer Technology AB omsätter idag ca 700 MSEK och har ca 130 anställda i Sverige, Danmark, Frankrike, USA och Kina.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se

Till Ymer Technology söker vi nu en

Produktionschef

Med placering i Ljungby

Ymer Technology är i ett starkt expansivt skede vilket ställer oerhört höga krav på precision i kvalitet och leveranser. Som Produktionschef inom Ymer Technology har du fullt delegerat ansvar att leda produktionsanläggningen i Ljungby, omfattande 35 personer, mot uppsatta mål för effektivitet, kvalitet och leveranssäkerhet. Du håller regelbundna avstämningar, säkerställer att arbetet följer vårt kvalitetssystem, säkerställer personalkapaciteten samt ansvarar för samverkan och förhandlingar med vår fackliga avdelning. Inom ansvarsområdet säkerställer du att rutiner, instruktioner och befattningsbeskrivningar är kommunicerade och tydliggjorda för medarbetarna. Kundfokus i samtliga produktionsled är avgörande för hur väl vi lyckas uppnå en produktion i världsklass där våra målområden för leveransprecision, kvalitet och effektivitet infrias.

Produktionschefen i Ljungby rapporterar till Global operations manager och ingår i bolagets ledningsgrupp.

Den vi söker
För detta uppdrag söker vi dig med minst åtta års erfarenhet inom produktion och några års erfarenhet i en produktionsledande roll. Produktionsanläggningen är en sammansättningsfabrik som hanterar allt från komplexa lösningar till enklare produkter. Du behöver därför vara väl insatt i produktionsflödeslösningar och ledningssystem som stöd för kvalitet och leveransprecision. Uppdraget ställer höga krav på att du är väl insatt i verksamheten, organisationen och kundernas förväntningar. Du involverar och målstyr dina närmaste medarbetare och är van att styra mot framtagna KPI:er. Som person är drivande, resultatinriktad, har förmåga att kommunicera och utveckla dina team. Du behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift och i grunden är du högskoleingenjör alternativt har du en motsvarande yrkeserfarenhet.

Vill du vara med på vår resa? Ymer Technology erbjuder ett uppdrag i en aktiv och spännande internationell miljö med goda möjligheter till professionell utveckling.

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anne Palmgren tfn +46 707 127222. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se