Stena Components är ett eget och nystartat affärsområde inom Stena Metall AB. Stena Components erbjuder maskinbearbetade metallkomponenter med kundanpassad förädlingsgrad. Från anläggningarna i Nybro och Molkom hjälper Stena Components kunder att få en effektiv produktion med hög leveranssäkerhet. Stena Components levererar i alla faser från ämne till fullt färdig produkt och har hela processen från ritningar, avancerad bearbetning och efterbehandling med fokus på flexibilitet, kompetens och kapacitet. Läs mer på http://www.stenacomponents.se.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Till Stena Components söker vi nu en

Ekonomichef

Stena Components är ett nytt affärsområde inom Stena Metall och består idag av två bolag, ett i Nybro och ett i Molkom. I din roll som ekonomichef har Du det övergripande redovisnings och ekonomiansvaret för båda enheterna med placering i Nybro. Du blir en av företagets nyckelpersoner med bl.a. övergripande ansvar för uppföljning av företagets ekonomi samt att leda och utveckla ekonomifunktionen. Du ansvarar för lönsamhets- och likviditetsuppföljning, analyser, budget, prognoser, bokslutsrapportering, upprättande av deklarationer och årsredovisningar mm med stöd av koncernfunktioner. Du ingår i ledningsgruppen för Stena Components. I din roll som ekonomichef vid Stena Components innebär arbetet kontakter med koncernens övriga bolag. Du har personalansvar för en medarbetare och rapporterar till Stena Components VD.

Vi söker dig som är civilekonom med minst fem års yrkeserfarenhet och med dokumenterat goda redovisnings- och bokslutskunskaper från tillverkande industri och/eller gedigen erfarenhet från en större revisionsbyrå. Du behärskar koncernspråket engelska väl samt MS Office-paketet och har Du även erfarenhet av affärssystemet Monitor, ses det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper såsom; analytisk, strukturerad, proaktiv, flexibel, hög integritet samt att Du är förändrings- och resultatorienterad. Vi förväntar oss att Du kommer att upptäcka problemställningar samt föreslå lösningar, såväl på egen hand som i team. Som ledare är Du drivande och engagerande och duktig på att vidareutveckla, inspirera och motivera medarbetarna.

Vi erbjuder Dig ett omväxlande arbete i informell miljö med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson tfn 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executive hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se