SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Verkställande Direktör

Vi söker för kunds räkning en VD till ett tillverkande bolag med en omsättning på ca 100 milj. Företaget har egna produkter, vilket innebär ett brett ansvar från ide till färdig produkt. Du rapporterar CEO för affärsområdet. Företaget ingår i en koncern.

För detta uppdrag ser vi gärna att Du har en eftergymnasialutbildning och erfarenhet från tidigare uppdrag som VD alt. divisionschef med intäkts- och kostnadsansvar. Du har hög kompetens inom produktion, projektstyrning, inköp och försäljning. Höga krav ställs på Dina personliga egenskaper så som social och kommunikativ förmåga, energi samt förmåga att se helheten och verka som generalist. Du är kommersiell i Ditt sätt att tänka och entreprenöriell i Din läggning.

Stor vikt kommer att läggas vid dokumenterat goda ledaregenskaper och erfarenhet av att med egen entusiasm och förmåga utveckla och driva förändrings- och utvecklingsarbete.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!
SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se