AriVislanda AB är en av världens ledande utvecklare och tillverkare av sågverksmaskiner. Företaget har idag 30 anställda och en årlig omsättning på närmare 80 miljoner med en exportandel på ca 40 %. AriVislanda AB är en del av ARAT Group som ingår i Profura Gruppen som omsätter 2,7 miljarder. Mer information om företaget hittar du på http://www.arivislanda.com

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Ekonomichef

Som ekonomichef har du det övergripande ansvaret för ekonomi och administration. Tjänsten är bred, du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara en viktig kugge i att driva och utveckla bolaget. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomichef ansvarar du bland annat. för verksamhetsplanering, prognoser, verksamhetsuppföljning och redovisning.

Du stöttar den operativa verksamheten genom ekonomiska analyser, ansvarar för och genomför projekt- och vinstavräkning, följer upp men är också proaktiv och föreslår förbättringar så att nyckeltalen för verksamheten hela tiden utvecklas i rätt riktning. Du blir ett stöd till VD i utveckling av verksamheten. Ditt ansvar blir även att säkra att företagets administration och ekonomiredovisning. Till din hjälp har du en person som ansvarar för den löpande redovisningen.

Din profil
Den vi söker är civilekonom eller motsvarande och ett antal års erfarenhet från en liknande position i ett tillverkande företag, erfarenhet från projektbolag är meriterande.

Du är strukturerad, resultatinriktad, har en analytisk blick samtidigt som du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Goda kunskaper i Microsoft Office är ett krav, erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Monitor är meriterande. Du är prestigelös och gillar det lilla bolagets charm och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i en dynamisk organisation som verkar i en intressant bransch.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se