AriVislanda AB är en av världens ledande utvecklare och tillverkare av sågverksmaskiner. Företaget har idag 30 anställda och en årlig omsättning på närmare 80 miljoner med en exportandel på ca 40 %. AriVislanda AB är en del av ARAT Group som ingår i Profura Gruppen som omsätter 2,7 miljarder. Mer information om företaget hittar du på http://www.arivislanda.com

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Platschef

Det övergripande målet är att genom strategisk och effektiv ledning tillse att uppställda mål uppnås för enheten i Vislanda. Huvuduppgiften är att med fullt resultatansvar driva och utveckla projekten vid enheten i Vislanda.

Vi söker Dig som har erfarenhet av att, på ett målstyrt sätt, leda din personal till framgång. I rollen som platschef rapporterar Du till företagets VD.

Arbetsområde – resultatansvar:
• Att ansvara för att fabriken i sin helhet drivs effektivt
• Strukturera produktionen för ytterligare effektiviseringar
• Säkra en strategisk kompetensförsörjning för verksamheten
• Fortsatt utveckling av lönsamhet för verksamheten

Arbetsuppgifterna ställer stora krav på självständighet och resultatorientering. Du är van vid att arbeta proaktivt, med tydligt fokus och delegerar väldefinierade uppgifter med en professionell uppföljning. Du har förmåga att coacha Dina medarbetare i operativa frågor. Du skall ha dokumenterade goda ledaregenskaper, vara en stark kommunikatör och lagbyggare. Tjänsten kräver erfarenhet av att driva projekt. Att Du har ett kundorienterat synsätt och ett utvecklat affärsmannaskap ser vi som en självklarhet, då Du kommer bli involverad i den tekniska försäljningen. I rollen ingår nära kundkontakt. En teknisk utbildning på högskolenivå är önskvärt i kombination med en gedigen chefserfarenhet från producerande verksamhet. Vi förutsätter att Du är bosatt i regionen eller är beredd att flytta hit.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se