SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Vi söker för kunds räkning en

Försäljningschef

Med placering i Jönköpings län

Din uppgift blir att under VD ansvara för vår försäljning samt att Du skall coacha och leda övriga i säljteamet och teknisk beredning. Du är själv operativ på fältet och har totalansvar för försäljnings- och säljkostnadsbudget. I dina övriga arbetsuppgifter ingår att sköta relationer och avtal med ekonomiskt eller strategiskt viktiga kunder, både nationellt och internationellt. Du ingår i företagets ledningsgrupp.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av framgångsrikt sälj- och säljledningsarbete. Du brinner för att utveckla och göra affärer. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom relevanta områden alternativt IHM Marknadsekonomutbildning eller motsvarande. Vidare har Du dokumenterat goda ledaregenskaper inom försäljning, teknisk kompetens då det rör sig om teknisk försäljning. Du är van att driva organisationen framåt mot uppsatta mål, gärna erfarenhet från långa säljcykler. Erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande.

Du är en ledare som älskar att vara på resande fot. Genom att arbeta nära våra kunder och ditt team får du insikt om hur affärer och försäljningsarbetet kan utvecklas.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson tfn 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executive hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se