Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål och metaller. Vi är samlingspunkten för smartare lösningar, där vår kompetens och potential möter våra kunders och leverantörers. Tillsammans gör vi den nordiska industrin ännu starkare. Tibnor är ett dotterbolag till SSAB. Vi har 1200 anställda och finns i 7 länder. År 2015 omsatte vi 7,2 miljarder SEK. För mer information: http://www.tibnor.se

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Platschef

Tibnor är inne i en spännande fas och söker nu en platschef som ska vara med i det fortsatta arbetet med att utveckla och effektivisera produktionen tillsammans med övriga medarbetare på enheten i Lanna.

Som platschef arbetar du främst med organisationsutveckling, drift och produktionsutveckling. Du kommer att leda samt driva förändrings- och förbättringsarbeten där du med ditt engagemang och ledarskap får med dig dina kollegor och tillsammans skapar ni en ännu bättre verksamhet med kundens bästa i fokus. I ditt arbete har du det övergripande personalansvaret för 25-30 personer inom verksamheten.

Du har minst 5 års erfarenhet av ledningsarbete i produktionsmiljöer, antingen genom att du har arbetat som projektledare eller som linjechef, du kan även ha arbetat med andra tjänster som bedöms som likvärdiga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med LEAN-production. Du har erfarenhet av strategisk och taktisk planering. Du kan driva utvecklingsprojekt och har erfarenhet av budgetering och verksamhetsplanering. Du använder din kreativitet och ditt engagemang för att skapa en positiv stämning på arbetsplatsen och har förmågan att omsätta övergripande strategier till den funktionella verksamheten på ett sätt som stimulerar och utvecklar den interna personalen. Du är en action orienterad person. Som person är du trygg i dig själv och din kompetens. Du besitter en god analytisk och kommunikativ förmåga. Du trivs i en roll med mycket ansvar men även stor frihet att själv påverka sättet du arbetar på. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67 alt 0370-466 40. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se