Bygglets ambition är att vara marknadsledande med att utveckla ett modernt och användarvänligt projektverktyg för byggbranschen. Med ett enkelt system, personlig kontakt och förstklassig service ska kunden känna sig trygg med sitt val av Bygglet som leverantör.

2016 kom man med på Dagens Industris lista på gasell-företag. Bygglet blev också uppmärksammade på Deloitte Sweden Technology Fast 50 som listar snabbast växande bolag i teknologibranschen. Företaget är privatägt och en av ägarna är verksam som utvecklingsansvarig i bolaget. Företaget har kontor i Göteborg HK och i Kista utanför Stockholm. Företaget beräknar omsätta ca 30 mkr 2017 och har ca 30 anställda. Målet är att år 2020 nå en omsättning på 80 mkr i kombination med en mycket god lönsamhet.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Bygglet fortsätter nu sin starka tillväxtsresa och söker en

Verkställande Direktör

Vi söker en person med tidigare ledarerfarenhet och med en dokumenterad förmåga att leda, utveckla och motivera sina medarbetare i ett snabbväxande bolag. Du är van att utveckla lönsamma kundrelationer via olika säljkanaler. Vi önskar en ekonomi och affärsinriktad person som kan förbättra struktur och tydlighet i organisationen samtidigt som du drivs av att göra nya affärer. Du har tidigare haft ett kostnads & intäktsansvar och kan visa på framgång från annat företag som arbetar med kvalificerade konsulttjänster/mjukvaror/system, kanske från IT-branschen men inte nödvändigtvis.

Som ledare för ett team är prestigelöshet och förmågan att skapa en presterande kultur av stor betydelse. Även om kunden och leveransen till kunden är i fokus, så behövs också förmågan att skaffa en överblick över bolagets situation i varje ögonblick, och att prioritera mellan olika möjligheter som ges. Som ledare är du målmedveten, drivande och synlig i organisationen.
Du kommer att rapportera direkt till styrelsens ordförande som är extern och alltså inte ägare.

Inställningen till den här rollen är att man ser möjligheten att skapa en stor framgång för Bygglet. Ledarskap, Affärsmässighet och Administrativ erfarenhet, sammanfattar vår syn på vad en bra kandidat står för.

Placeringsort är Göteborg.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson på mobil +46 70–8811310. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se