Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Berendsen Plc, som är ett börsnoterat engelskt bolag. I Sverige är vi ca 1300 medarbetare och omsätter över 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Healthcare är ett av sex affärsområden inom Berendsen och levererar servicelösningar i form av bädd- och badartiklar, patient- och personalkläder till såväl privat som offentlig vård och omsorg. Servicelösningen innebär att vi dagligen ser till att våra kunder alltid har hela och rena textilier. Affärsområdet omsätter ca 330 MSEK och det finns ca 200 anställda på totalt på tre anläggningar i Norr, Mellan och Södra.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Har du ledarskapserfarenhet och brinner för kundnöjdhet? Då kan det vara dig vi söker! Till ett stabilt och marknadsledande företag i Torup söker vi nu en engagerad kundservicechef.

Kundservicechef till Berendsen Healthcare i Torup

Tjänsten
Som kundservicechef kommer du att ha en viktig roll för anläggningens framtid och välgång med fokus på god kundnöjdhet. Du kommer att delta i anläggningens ledningsgrupp och rapportera till platschef. Arbetet innebär intäktsansvar, personalansvar, coachning, kontinuerlig uppföljning och dokumentation. Vidare kommer du att ansvara för merförsäljning och till viss del nyförsäljning.

Din profil
Du har förmåga att skapa kontakter och upprätthålla goda relationer. Dessutom har du erfarenhet av att leda och utveckla personal. Som person är du driven, lyhörd och strukturerad. Du har stor erfarenhet av försäljning och det är meriterande om du har erfarenhet av sälj- och kundrelationer inom både privat och offentlig sektor. Vidare har du B-körkort och lägst gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper.

Vi erbjuder dig en anställning i ett marknadsledande företag med framåtanda och ett stort driv för utmärkt service till våra kunder. Värderingarna är en viktig del av vår företagskultur och länkar samman alla medarbetare, på varje kontor, i varje land till ett företag. Du bör dela och leda efter våra värderingar som är: Safety caring, teamwork, empowerment och determination.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson tfn +46 70 881 13 10. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se