Gipeco utvecklar professionella städmetoder och system som ger god ekonomi och mindre slitsamt arbete. Vi hjälper våra kunder att skapa effektiva och välmående serviceorganisationer.

Gipeco är ett familjeföretag med huvudkontor och egen kem-teknisk fabrik i Jönköping. Företaget grundades 1967 och har idag 6 fältsäljare som täcker hela Sverige. Från centrallager i Jönköping sker all distribution till ett väl utbyggt nätverk av återförsäljare. Våra målgrupper är: kommuner, stat, landsting, industrier, institutioner, städbolag och fastighetsbolag. Företaget har ett flertal marknadsledande produkter. http://www.gipeco.se

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Försäljningschef

För omgående anställning och med placering vid huvudkontoret i Jönköping

Din uppgift blir att under VD ansvara för vår svenska försäljning. Du skall coacha, leda och vidareutbilda företagets säljkår. Du är även själv operativ på fältet och har totalansvar för försäljnings- och säljkostnadsbudget.

I dina övriga arbetsuppgifter ingår att sköta relationer och avtal med ekonomiskt eller strategiskt viktiga kunder. Du ingår i företagets ledningsgrupp.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av framgångsrikt sälj- och säljledningsarbete. Du brinner för att utveckla och göra affärer. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom relevanta områden alternativt IHM Marknadsekonomutbildning eller motsvarande.

Du är en ledare som älskar att vara på resande fot. Genom att arbeta nära våra kunder och din säljkår får du insikt om hur affärer och försäljningsarbetet kan utvecklas.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson tfn 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executive hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se