Ymer Technology AB är en snabbväxande global industrikoncern som startade år 2005. Ymer utvecklar, tillverkar och säljer systembaserade kundspecifika kylarlösningar till industrin för ”Off Highway” maskiner och vindkraftsindustrin. Styrkan i bolagets erbjudande är effektiv design av olika kylelement och att kombinera dessa till balanserade kylsystem. Ymers mission är att leverera kostnads- och prestandaeffektiva lösningar inom området för värmeväxling. Ymer Technology AB omsätter idag ca 700 MSEK och har ca 130 anställda i Sverige, Danmark, Frankrike, USA och Kina.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se

Till Ymer Technology söker vi nu en proaktiv

Group Quality Manager

Ymer Technology är i ett starkt expansivt skede vilket ställer oerhört höga krav på precision i kvalitet och leveranser. Som Group Quality manager strukturerar, koordinerar och driver du kvalitetsprocesserna i gruppens samtliga siter utifrån uppställda mål och strategier. Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv i effektivt samarbete med våra enheter så som inköp, säljteam, produktutveckling och produktionssiter för att nämna några områden. Med ett tydligt och ett entusiasmerande sätt utvecklar du nivån, kunskapen och arbetssätten inom QA- och miljöområdet på samtliga nivåer inom gruppen. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar till CEO samt med streckad linje till COO, BU Manager Off Road, BU Manager Wind, Project Manager och Supply Chain. Tjänsten medför resor såväl inom landet som internationellt. Placeringsorten är Ljungby.

Ansvarsområden:
• Ansvarig för att driva och följa upp gruppens kvalitets- och miljösystem
• Ansvarig för dokumentation och rapportering av kvalitetsbrister inom gruppen
• Övergripande ansvar för den interna och externa revisionsverksamheten
• Övergripande ansvar för att utveckla QA-områdets intranät och dokumentation
• Personalansvar för 5 personer. Totalt arbetar 13 personer med kvalitet inom gruppen.

Ymer Technology AB är ett professionellt, prestigelöst och innovativt bolag med stark entreprenörsanda och affärsfokus. Vi tror att du behöver erfarenhet från och trivs i sådan kultur för att nå framgång i uppdraget. Vi söker dig som vill vara med på vår expansionsresa och som med uthållighet och erfaren ledning har förmågan att lotsa oss in i ett strukturerat och metodiskt kvalitets- och miljöarbete. I grunden är du civilingenjör eller motsvarande med minst fem års erfarenhet från kvalificerat kvalitetsledningsarbete. Gärna med erfarenhet från internationell industrikoncern, t ex Automotive, och god erfarenhet av globala kunder och leverantörer. Du behärskar engelska i tal och skrift. Vidare har du erfarenhet av projektledning, processutveckling och kvalitetsuppföljning. Som person är du självgående och resultatinriktad samtidigt processorienterad, noggrann och strukturerad. Då du kommer att agera på olika organisationsnivåer i en internationell kontext ställer det höga krav på din kommunikativa och sociala förmåga att skapa goda relationer.

Vill du vara med på vår resa? Ymer Technology erbjuder ett uppdrag i en aktiv och spännande internationell miljö med goda möjligheter till professionell utveckling.

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anne Palmgren tfn +46 707 127222. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se