Stora Enso är en ledande global leverantör av förnyelsebara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 20 000 anställda medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR. Stora Enso Packaging AB tillverkar och säljer wellpappförpackningar. Bolaget har cirka 400 anställda medarbetare och omsätter cirka 1 miljard SEK. Produktionsenheterna finns i Skene, Jönköping och Vikingstad.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se

Till Stora Enso Packaging söker vi nu en driven

Försäljningschef Region Syd

Stora Enso Packaging erbjuder totala förpackningslösningar som är rationella, miljöanpassade, säljande och som skapar ett reellt värde för kunden. Detta skall uppnås genom förtroendefulla kundrelationer, kompetenta och motiverade medarbetare samt hög servicegrad.

Som försäljningschef på Stora Enso Packaging har du ett fullt ut delegerat ansvar för företagets försäljning av förpackningslösningar samt att leda och utveckla din försäljningsorganisation inom regionen. Utifrån vår övergripande strategiska inriktning utarbetar du aktivitetsplanen för ansvarsområdet. Du säkerställer också att affärsuppgörelser med kunder genomförs enligt företagets strategi och budget. Du har ett ytterst ansvar för att leda och styra försäljningen och leverera lönsamma resultat. I din roll kommer du att vara försäljningschef över region syd som består av säljsupportavdelning med sju personer samt 5 säljare, varav 2 i Danmark. Som försäljningschef rapporterar du direkt till försäljningsdirektören och ingår i företagets säljledning.

Tjänsten innefattar tjänsteresor inom södra Sverige och Danmark och antal resdagar uppskattas till ca 60 dagar per år. Kontor och operativ verksamhet finns i Skene.

För att lyckas i rollen krävs
- Att du har flera års vana i roll som försäljningschef eller Key Account Manager med personal, marknads och budgetansvar
- Att du drivs av att göra goda affärer och att leda din avdelning mot uppsatta mål och resultat
- Att du trivs i chefsrollen och att du har lätt för att motivera, coacha och utveckla din personal och avdelning
- Att du behärskar svenska och även engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i MS-Office paketet
- Att du har viss branschkännedom, dock ej ett krav

Vill du vara med och utveckla oss som den mest tillförlitliga leverantören av innovativa, värdeskapande förpackningslösningar på den svenska marknaden och bidra till att göra våra kunder framgångsrika? Välkommen att höra av dig till oss och sända in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsulter Anne Palmgren tfn 0707-12 72 22. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se