Alackering AB är nordens största pulverlackerare inom fasadlackering. Vi utför förbehandling och pulverlackering på aluminium, vi finns i Sävsjö, Sverige. Alackering AB är en del av Inwido, Europas största leverantör av fönster och en av de ledande dörrleverantörerna. Företaget omsätter 300 milj. och har 230 medarbetare.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Platschef

I rollen som platschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten. Med fokus på effektivitet genom hela företaget, leder och utvecklar du organisationen, processerna och investeringar. Du rapporterar till VD för Inwido Supply.

Ditt ansvar innebär följande:
• Leda och utveckla lokal ledningsgrupp och organisation.
• Strukturera och utveckla våra processer
• Vidareutveckla kundfokus i organisationen.
• Utveckla produktkvaliteten
• Initiera och driva produktivitetsåtgärder/projekt.
• Delta i och leda det dagliga arbetet med ständiga förbättringar.

Vi vill att du som person är genuint intresserad av människor och ledarskap samt motiveras av utmaningar. För att lyckas i befattningen krävs att du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att motivera och få med dig människor. Vi söker dig som är starkt affärs- och resultatinriktad. Du är strukturerad, analytisk och drivande. Du förflyttar dig snabbt mellan strategiska resonemang till att vara operativ och genomföra. Vi söker en modern ledare som med hjälp av en hög energinivå, drivkraft och ett tydligt ledarskap engagerar och motiverar till förändring.

Vi tror att du har en ingenjörsutbildning eller annan likvärdig erfarenhet. Du bör ha arbetat i en internationell miljö i ett tillverkande bolag i minst 5 år. Det krävs hög kompetens inom Lean och implementering av Lean metodik i en produktionsorganisation. Du pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson tfn 0702 33 81 67. Rekryteringsprocessen kommer att starta i mitten av augusti 2017. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se