Inventech har under 8 år tagit fram en unik patenterad teknik för att snabbt kunna färga tråd med hög kvalité under pågående textilproduktion. Denna möjliggör fantastiska brodyrkreationer som är omöjliga att göra idag, och dessutom en stor produktionseffektivisering. Man har nu via sitt dotterbolag Coloreel, se http://www.coloreel.com, börjat lansera teknologin och den första produkten Embroline. I samband med detta har man bland annat vunnit ett stort internationellt innovationspris på en ledande branschmässa i Tyskland samt fått ett stort EU-bidrag på 20 mSEK för att industrialisera produkten. Under nästa år kommer Coloreel börja producera och sälja Embroline i stor skala och bolaget står nu inför en mycket spännande tillväxtresa, där världsledande bolag inom textil, mode, sportkonfektion, brodyr och textilmaskinproduktion står på kö för att få bli kunder.�

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Vi söker en driven och kundorienterad

Marknads- och Försäljningschef

Inventech/Coloreel står inför en spännande resa med en mycket stor och snabb marknadsexpansion som mål. Vi söker dig som vill bygga upp och leda vår marknads- och säljorganisation i denna expansiva fas.

Tjänsten
Som Marknads- och Försäljningschef kommer du att bygga upp och leda vår försäljnings och marknadsorganisation med försäljning över hela världen. Detta innefattar övergripande säljplanering, marknadsföring och byggande av vår affär. Rollen är operativ men också med ansvar för strategisk försäljningsutveckling av företagets produkter och tjänster. Du kommer att vara totalansvarig för försäljningsvolym och marginaler. I tidigt skede kommer du att bygga upp ett internationellt distributionsnätverk inklusive teknisk serviceorganisation, med stöd från en lång lista av intresseanmälningar.
Du rapporterar till VD för Inventech/Coloreel och ingår och medverkar aktivt i ledningsgruppens arbete. Till din hjälp kommer du också att ha ett eget team med direktrapporterande medarbetare för att lösa uppgiften.

Profil
Vi söker nu dig som har ett antal års erfarenhet av liknande position i en internationell miljö, gärna från försäljning av produkter och maskiner på en industriell marknad. Du är en driven affärsman/kvinna med erfarenhet av B2B. Du är starkt marknads- och försäljningsinriktad och van vid att hantera olika kompetensområden i ett och samma uppdrag och självständigt driva affär.

Vi tror att du har en akademisk utbildning inom sälj- /marknadsföring eller motsvarande relevant utbildning/erfarenhet. Du drivs av att göra goda affärer och att leda din avdelning mot uppsatta mål och resultat. Du har också en dokumenterat god ledarkompetens och erfarenhet av att framgångsrikt driva en säljorganisation. Som ledare är du tydlig och beslutsam men har också en mycket god förmåga att utveckla team och coacha dina medarbetare.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett inspirerande uppdrag i ett marknadsledande företag med en stark framtidstro, som har en stabil ägarstruktur med ett attraktivt affärserbjudande.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se