Primo Sverige AB ingår i norra Europas ledande företag av extruderade plastprofiler, Inter Primo A/S. Företaget finns i moderna anläggningar i Limmared och i Dalstorp och sysselsätter ca 120 medarbetare. Den totala omsättningen i Primo Sverige AB är ca 290 MSEK.�

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

På Primo letar vi alltid efter människor med driv och talang som kan hjälpa oss att leverera de bästa produkterna och lösningarna till våra kunder.

Vi söker nu en

Produktionschef

Som produktionschef ansvarar du för ledning, målstyrning och utveckling av våra produktionsanläggningar i Dalstorp och Limmared.

Befattningen innebär att, planera och styra arbetet, följa upp och prioritera för att säkerställa en kontinuerlig utveckling av våra produktionsprocesser med fokus på effektivitet, kvalitet samt leveranssäkerhet. Du ingår i företagets ledningsgrupp samt en produktionschefsgrupp inom koncernen som arbetar tätt tillsammans. Du rapporterar till VD.

Förutom produktionen ansvarar du för logistik och lager. Du säkerställer den tekniska utvecklingen av processer och tillverkningsteknik. Du leder och genomför förändringsprocesser och effektivitetsförbättringar, allt i övernsstämmelse med företagets kultur och värderingar. En viktig uppgift är också att leda och säkerställa en effektiv produktionsplanering genom att optimera användningen av Oracle och andra IT-verktyg.

För att lyckas i befattningen krävs att du är en förändringsagent och trivs i den rollen. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att motivera och få med dig människor. Vi söker dig som är starkt resultat- och affärsinriktad. Du är strukturerad, analytisk och drivande. Du gillar problemlösning och vill gärna hitta rotorsaken till problemen samt genomföra korrigerande åtgärder. Du förflyttar dig snabbt mellan strategiska resonemang till att vara operativ och genomföra. Vi söker en modern ledare som med hjälp av en hög energinivå, drivkraft och ett tydligt ledarskap engagerar och motiverar till förändring.

Vi tror att du har en ingenjörsutbildning inom produktionsteknik eller annan likvärdig erfarenhet. Du bör ha arbetat i en internationell miljö i ett tillverkande bolag i minst 5 år. Erfarenhet från plastindustrin är meriterande. Det krävs hög kompetens inom Lean och implementering av Lean metodik i en produktionsorganisation. Du pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson tfn 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executive hemsida.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se