Garantell AB är ett växande företag med för närvarande ett 60-tal anställda. Vi utvecklar och tillverkar säkra och tåliga lösningar i metallnät. I produktsortimentet ingår maskinskydd, förrådslösningar och lagerinredningar. Vi finns i ljusa lokaler på Speditörvägen i Värnamo.�

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Ekonomi-/IT-chef

Du får en bred roll i ett företag som gillar att ligga i framkant när det gäller ny teknik. Vi söker någon som kan vara med och driva och genomföra våra projekt. I rollen som ekonomichef har du det övergripande ansvaret för företagets analyser och sammanställning av boksluten. Till din hjälp har du en medarbetare som sköter all löpande redovisning.

En viktig del i rollen är att leda IT-relaterade projekt, samt att fånga upp de behov och förbättringsområden som finns i organisationen. Förbättringarna ska du sedan genomföra tillsammans med övriga medarbetare. Vi är ett bolag som hela tiden arbetar med att förenkla för våra kunder men även för oss själva. IT-projekten är därför en viktig del av vår verksamhet. Det finns en IT-tekniker som stöttar upp i dessa projekt och som rapporterar till dig.

Ett tredje område som är en del av tjänsten är att ha det övergripande ansvaret för kvalitetsarbetet inom företaget. Det innebär att hålla verksamhetshandboken uppdaterad och även driva projekt som ligger inom området.

Tjänsten är bred. Du kommer att arbeta med helheten inom verksamheten och vara en viktig kugge i ledningens arbete med att driva och utveckla bolaget. Du rapporterar till vd.

Vi söker dig som är strategisk och framtidsorienterad. Du är en kreativ problemlösare med ett genuint intresse av att driva förbättringsarbete, både inom och utom den egna organisationen. Du är drivande och tycker om att ta ansvar och som person är du noggrann och strukturerad.

Vi ser helst att du har en ekonomiutbildning på högskolenivå. Du har några års erfarenhet av arbete inom ekonomifunktionen och IT, gärna från en internationell miljö, då vår exportandel är betydande. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. Ditt ledarskap kännetecknas av god samarbetsförmåga, handlingskraft och förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Du är strukturerad och har lätt att kommunicera med alla de kontakter du utvecklar, såväl internt som externt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executive hemsida. http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se