Stora Enso är en ledande global leverantör av förnyelsebara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 20 000 anställda medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR. Dotterbolaget Stora Enso Packaging AB tillverkar och säljer wellpappförpackningar. Bolaget har cirka 400 anställda medarbetare och omsätter cirka 1 miljard SEK. Produktionsenheterna finns i Skene, Jönköping och Vikingstad.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se

Vi söker nu, till Stora Enso Packaging Jönköping, en driven förändringsledare i rollen som

Plant Manager

Stora Enso Packaging erbjuder totala förpackningslösningar som är rationella, miljöanpassade, säljande och som skapar ett reellt värde för kunden. Detta skall uppnås genom förtroendefulla kundrelationer, kompetenta och motiverade medarbetare, aktiva nätverk samt med utnyttjande av modern teknologi, aktiv produktutveckling, målinriktat miljöarbete och hög servicegrad.

Som Plant Manager för vår största produktionsanläggning inom Wellpapptillverkning i Sverige har du ett fullt ut strategiskt och operationellt resultatansvar. Utmaningarna i detta uppdrag ligger i kombinationen mellan ökade krav på effektiviseringar och hög servicegrad. Den strategiska planen innebär satsningar på fabriken och i rollen som Plant Manager kommer du ha ägarskapet för genomförandet. Du har i dag fyra direktrapporterande produktionsledare och en underhållsledare i ditt ledningsteam. Du ingår i produktionsledningen och rapporterar till Produktionsdirektören.

Exempel på arbetsuppgifter som du kommer att arbeta med blir:
• Planering, produktion, leverans, underhåll, arbetsmiljö, kvalitets- & miljöarbete.
• Leda fabrikens drift och utveckling utifrån företagsövergripande synsätt
• Vidareutveckla personal och organisation där målstyrning är ett viktigt redskap
• Driva ett proaktivt förbättrings- och effektiviseringsarbete

Den vi söker
För detta uppdrag söker vi dig med mycket goda erfarenheter inom förändringsledning och som insiktsfullt har förmåga att utveckla arbetskultur och skapa engagemang i producerande arbetsmiljö. Du har förmodligen en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet. Din erfarenhet som chef och ledare har du erhållit genom goda förutsättningar att utvecklas i ledande befattningar och om du dessutom har genomgått ledarutbildning är det ett plus. Att utveckla och leda förändring genom andra kommer i rollen som Plant Manager vara avgörande för de utmaningar som vår produktionsanläggning står inför. Som person är du drivande, engagerad och ansvarstagande i kombination med en mycket god analytisk, strukturerad och metodisk läggning. Din sociala och kommunikativa förmåga, både i framträdande i grupp och i skrift, har stor betydelse för hur du får med dig dina medarbetare och skapar tydlighet för verksamheten. Vårt koncernspråk är engelska.

Vill du vara med och utveckla oss att bli den mest tillförlitliga leverantören av innovativa, värdeskapande förpackningslösningar på den svenska marknaden och bidra till att göra våra kunder framgångsrika?

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anne Palmgren tfn 0707-127222 eller Martin Dambergs tfn 0722-062084. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se