EcoGuard hjälper fastighetsägare att mäta, visualisera, åtgärda sina fastigheter för att minska sin energianvändning. Vi är idag ledande i Sverige inom individuell mätning och har installationer i fastigheter över hela landet. Våra lösningar är öppna och enkla att implementera i både nya och befintliga fastigheter. Våra kunder uppskattar att vi levererar en helhet där vår projektorganisation driver projekt hela vägen från order fram till färdig fungerande anläggning. Med vår kraftfulla molntjänst CURVES för presentation och analys av mätvärden får fastighetsägare och driftpersonal ett verktyg för att optimera sin drift och sänka sina kostnader. Sedan start har vi vuxit stadigt och står idag på en stabil grund. Vårt fokus har varit på befintliga fastigheter men med det ökande byggandet i Sverige för att få fram nya bostäder ser vi en ny växande marknad för individuell mätning som vi nu bemöter. Med vår kompetens inom både mjuk- och hårdvaruutveckling kan vi skräddarsy lösningar som hjälper våra kunder att nå sina energi-effektiviseringsmål. Vårt huvudkontor ligger i Örebro och vi är idag drygt 40 personer inom försäljning, projektledning, installation och teknisk utveckling.
http://www.ecoguard.se

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH RÅDGIVARE
Lena Nero
070-892 77 75
lena.nero@finnvedenexecutive.se

Vill du vara en nyckelspelare i ett framtidsföretag med stark teamkänsla?
EcoGuard söker nu en engagerad, driven och coachande

Försäljnings- och Marknadschef

Vi har en mycket spännande resa framför oss och söker dig som vill leda och utveckla vår säljorganisation i denna expansiva fas. Idag består säljorganisationen av ett antal drivna och erfarna säljare med stor sammanlagd kompetens inom branschen. Företaget har en stor tillväxtpotential och vår säljavdelning kommer också fortsatt att växa.

Som Försäljnings- och Marknadschef kommer du att leda och ansvara för vår övergripande säljplanering och tillsammans med ett framgångsrikt team av olika funktioner fortsätta utveckla EcoGuards försäljning och marknadsföring. Du är även själv en aktiv partner i strategiska förhandlingar med såväl nya som befintliga affärsrelationer. I din uppgift kommer även att ingå att utveckla säljstöd och administrativa system till att ännu bättre stödja vår affärsprocess. Du rapporterar till VD för EcoGuard och ingår och medverkar aktivt i ledningsgruppens arbete.

Vi söker nu dig som
har flera års erfarenhet av liknande position, gärna från komplex försäljning av produkter och tjänster. Du är en driven affärskvinna/affärsman med erfarenhet av B2B, erfarenheter från miljö-/bygg-/ eller fastighetsbranschen ser vi som intressant. Du är starkt marknads- och försäljningsinriktad och också van att hantera olika kompetensområden i ett och samma uppdrag.

Vi tror att du har en akademisk utbildning inom sälj- /marknadsföring eller motsvarande relevant utbildning/erfarenhet. Du har också en dokumenterat god ledarkompetens och erfarenhet av att framgångsrikt driva en erfaren säljorganisation. Som ledare är du tydlig och beslutsam men har också en mycket god förmåga att utveckla team och coacha dina medarbetare.

Dina personliga egenskaper är viktiga eftersom du också är en förebild och representant för verksamheten. Du är social och prestigelös såväl i dina externa som interna kontakter men bidrar också aktivt med konkreta förändringsförslag såväl i ledningsgrupp som i ditt team. Detta parallellt med att du värnar om företagets kultur och långsiktiga kundrelationer. Som person är du självgående, och arbetar på ett strukturerat och resultatorienterat sätt.

Du sporras av att arbeta i en föränderlig miljö och trivs i en resande vardag. Tjänsten innebär en mer frekvent närvaro i Örebro och Stockholm men därutöver även resande ute i landet.

Vi berättar gärna mer om denna spännande tjänst!

För ytterligare information kontakta
Lena Nero, Finnveden Executive 0708-92 77 75.
Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med Din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH RÅDGIVARE
Lena Nero
070-892 77 75
lena.nero@finnvedenexecutive.se