Trelleborg är världsledande inom tekniska polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. Våra innovativa tekniska lösningar accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Koncernen omsätter ca 30 miljarder kronor och har cirka 23 000 anställda i över 40 länder. Läs mer på http://www.trelleborg.com

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Produktionschef

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att ansvara för all produktion, underhåll samt fastigheter inom Sealing Profiles Sverige lokaliserat i Värnamo. Huvuduppgiften är att leda, utveckla och effektivisera arbetet för produktionsprocesserna. Du ges ansvar och resurser för att nå uppsatta mål för produktionen. Du förväntas driva och följa upp Manufacturing Excellence arbetet lokalt på siten. Ditt ansvar är att coacha och leda medarbetarna. Du har goda produktionstekniska kunskaper och ett driv att ständigt förbättra verksamheten. Det är avgörande att företaget har en fortsatt utveckling av en kostnadseffektiv produktion. I produktionen finns 100 medarbetare som rapporterar direkt och indirekt till dig. Du rapporterar till Operations Director Europé och ingår i ledningen för operations.

Erfarenhet/kravprofil
• Vi vill att du som person är genuint intresserad av människor och ledarskap samt motiveras av utmaningar. Du har ett strategiskt tänkande med en helhetssyn på verksamheten. Vi söker dig som har ett stort mått av ansvar, noggrannhet och struktur men också erfarenhet av problemlösning, chefskap och möjlighet att tänka utanför givna ramar.
• Du jobbar i dag i tillverkande industri, gärna från en internationell miljö och har flera års erfarenhet av att leda personal.
• Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med produktionstekniska frågor och har en hög teknisk förståelse.
• En god analytisk förmåga i grunden, men samtidigt är en modern ledare som med hjälp av en hög energinivå, drivkraft och ett tydligt ledarskap engagerar och motiverar du till förändring. Organisationen utgår från ett lagbaserat arbetssätt och det är nödvändigt att ledarskapet bygger på samverkan och delegering.
• Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Du pratar/skriver engelska obehindrat.

Personliga egenskaper
Du utgår från en helhetssyn på verksamheten och arbetar genom verksamhetsförankring i Ditt sätt att driva förändringsarbete. Vidare är Du är en god kommunikatör, har lätt för att skapa förtroende och kan beskriva företagets långsiktiga visioner på ett engagerat sätt. Som person har Du stor integritet och trygghet i Dig själv och kan skapa öppenhet och dialog i alla led.

För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67 alt 0370-466 40. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se