Skylink AB är ett grossistföretag. Vår affärsidé är att vara en trygg leverantör av utrustning för fastighetsautomation, porttelefoner och passagesystem. Vi erbjuder även ett brett sortiment av utrustning för Huvudcentraler, kabel-TV och fibernät Vår ledstjärna är vårt kvalitetstänkande och tekniska kompetens. Vi på Skylink erbjuder hög servicegrad, snabba leveranser och hjälp med projektering.

Bolaget har idag 6 anställda och omsätter ca 15 miljoner kronor med positivt resultat. Vi finns i Mölndal (Göteborg), där vi har såväl kontor som lager. Lokaler finns för tillväxt.
Skylink AB är ett helägt dotterbolag inom den familjeägda Weland koncernen med ca 900 anställda.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Skylink går nu in i en spännande och utmanande fas och söker därför en ny

Verkställande Direktör

Vi söker en affärsinriktad person som vill vara med och utveckla Skylink. Som VD på Skylink förväntas man delta aktiv i det dagliga arbetet med att leda och strukturera det dagliga arbetet samt driva egen försäljning. Därtill krävs god förmåga att bygga upp nya och bibehålla goda relationer till bolagets alla kunder och säkerställa att vi driver projekten med god lönsamhet och samtidigt nöjda kunder.

Vi önskar en person med erfarenhet av försäljning på teknik eller el-sidan gärna från en mindre enhet. Positivt om du har erfarenhet av teknisk försäljning från grossistverksamhet. Har du erfarenhet som ledare/chef med kostnads & intäktsansvar ser vi det som ett plus.

Som person är du målmedveten, aktiv och synlig i organisationen.
Även om kunden och leveransen till kunden är i fokus, så behövs också förmågan att skaffa en överblick över bolagets situation i varje ögonblick, och att prioritera mellan olika möjligheter och fatta beslut. Som ledare är också prestigelöshet och förmågan att skapa en presterande kultur av stor betydelse där alla arbetar mot ett gemensamt mål.

Inställningen till den här rollen måste vara att man ser möjligheten att skapa en stor framgång för Skylink på den svenska marknaden, eftersom det finns mycket potential kvar att utveckla i bolaget.
Ledarskap, Handlingskraft och Affärsmässighet sammanfattar vår syn på vad en bra kandidat står för.
Placeringsort är Mölndal.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson på mobil +46 70–8811310. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se