SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Continuous Improvement Manager

Vi söker för kunds räkning en Continuous Improvement Manager med stort intresse för ledarskap.

Vi vill tillsammans med dig ta nästa steg i att utveckla vår kultur och utmana våra processer i riktning mot ständiga förbättringar för att uppnå en tillverkande processindustri i världsklass.

Genom ett positivt ledarskap motiverar och utvecklar du våra medarbetare i att utmana och skapa nya/förbättrade processer. Detta kopplat till hela vårt flöde från produktutveckling till distribution. Du sätter upp fokusområden och utvecklar metoder samt följer upp att vi når målen. Det är en komplex verksamhet där utmaningen är att omsätta kraven i en avancerad processindustri till en struktur som leder till effektiva processer.

Produktion tar en central roll där det i arbetssätt och metoder finns en potential för utveckling som ger ökade effektivitet och produktivitet. Du är även involverad från början i företagets projektprocess och samarbetar i din roll med många olika funktioner inom företaget.

Målet i tjänsten är att förbättra processerna, öka effektivitet och produktivitet.
För oss handlar det om att förändra vår kultur och därmed vårt agerande. Det ska vara ”lätt att göra rätt”. Vi tror på att operatörerna har ansvar och ägarskap för processen och därmed blir bärare av företagskulturen.

I tjänsten rapporterar du till Operation Director och du sitter i ledningsgruppen för företaget. Ledningsgruppen arbetar aktivt i att tillsammans skapa den önskade framtida utvecklingen. Våra grundläggande värderingar är omtanke, flexibilitet och nytänkande! Företaget ingår i en stor internationell koncern och har ett starkt varumärke i sin bransch. Siten har ca 300 medarbetare. Du har i din arbetsgrupp ca 10 process- och produktionsingenjörer.

Vem är du?

Vi söker en kunnig och driven ledare som kombinerar en operativ läggning med förmåga att se framåt och åstadkomma utveckling. Som chef är du lyhörd och tydlig och har förmågan att främja ett gott team- och samarbete. Som person har du en mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga och kan på så sätt motivera och utveckla medarbetarna. Du är en uttalad strateg med förmåga att analysera och lösa problem.

Vi ser gärna att du i grunden har en ingenjörsutbildning. Du har arbetat inom tillverkande industri, gärna i en internationell miljö och har flera års erfarenhet av att leda personal. Du har erfarenhet av ständiga förbättringar med system som Lean Production (5S, Sex Sigma) eller motsvarande. Du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en spännande roll med stora utvecklingsmöjligheter i en internationell växande verksamhet!

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson tfn 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executive hemsida.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se