SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Vi kan erbjuda ett spännande uppdrag på ett byggvaruhus med stora tillväxtmöjligheter!

Filialchef till Beijer Byggmaterial Kungsbacka

Tjänsten
Som chef för ett byggvaruhus är du resultatansvarig för enheten samt har ansvar för underställda chefer och övrig personal. Du förväntas leda enheten och dess chefer genom ett tydligt och närvarande ledarskap. Du ansvarar för att processer och rutiner är optimerade och att överenskomna beslut verkställs. För att lyckas med uppdraget är en bra dialog och kommunikation med de anställda en förutsättning och i ditt uppdrag ingår även att utveckla, motivera och coacha din personal.

Profil
Dina personliga egenskaper är viktiga eftersom du som chef och ledare blir en viktig förebild i vår verksamhet. Vi söker dig som är affärsinriktad och har intresse och erfarenhet av liknande uppdrag. Du är van att hantera olika kompetensområden i ett och samma uppdrag. Du ska ha arbetat med nyckeltal och målstyrning och ha flerårig erfarenhet av att leda personal, gärna i en större organisation. Du har mycket god ledarförmåga, är tydlig, strukturerad och prestigelös samt är bra på att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat. Erfarenhet av B2B är ett krav och erfarenhet från liknande bransch är meriterande, dock inget krav.

Vi erbjuder dig
Ett spännande och utvecklande arbete i ett stabilt och marknadsledande företag inom byggvaruhandeln, med goda framtida utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder de ledande varumärkena i branschen till våra kunder.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter, Roger Johansson tfn +46 70 881 13 10. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se