Trelleborg är världsledande inom tekniska polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. Våra innovativa tekniska lösningar accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Koncernen omsätter ca 30 miljarder kronor och har cirka 23 000 anställda i över 40 länder. Läs mer på http://www.trelleborg.com

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Inköpschef

Vi söker en inköpschef till Trelleborg Mixing, Forsheda. Vi erbjuder dig utmaningen att leda den strategiska inköpsfunktionen med fokus på att säkerställa samt utveckla vår material- och leverantörsbas utan att kompromissa lönsamhet, kundrelationer eller kvaliteten på den färdiga produkten.

Dina ansvarsområden omfattar att bidra med utveckling av övergripande inköpsstrategi i affärsenheten och på produktionsenheten, supportera verksamheten med att utveckla och styra en leverantörsbas mot högt uppsatta mål för leverans-, service-, kvalitets- och kostnadsnivå. Utveckla och driva inköpsfunktionen enligt Trelleborgs Purchasing Excellence Program samt även medverka i de övergripande aktiviteter som genomförs på koncernnivå.

Vi söker en kandidat som har akademisk utbildning med 1-3 års kommersiell arbetslivserfarenhet och ett stort intresse för teknik och material. Vi vill att personen har hög kommunikationsförmåga i både svenska och engelska (verbalt och skriftligt), en analytisk förmåga och stark drivkraft.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av förhandling, materialkunskap inom polymera material samt tvärfunktionellt arbete. Vi tror att du äger en ledarskapsambition, kreativitet och har en hög nivå av social kompetens.

För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67 alt 0370-466 40. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se