JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer “allt till hemmet” och som ägs av dess ursprungliga grundare, Lars Larsen, känd i hela Danmark som landets ledande affärsman som alltid har “ett bra erbjudande”. Koncernens årliga omsättning är 3,12 miljarder euro. Tillväxten är stadig och kontrollerad, och den totala personalstyrkan består av nästan 21 000 medarbetare. Läs mer om oss på http://www.jysk.se

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Teknisk Chef

JYSK Distributionscenter i Nässjö (DCN) är ett högteknologiskt lager med distribution till butiker, hemleveranser och e-handelskunder i Sverige och Finland (totalt ca 200 butiker).

Lagret består av 3 höglager samt manuella områden med en total yta på ca 67 000 m2 och med plats för ca 170 000 pallplatser. I slutet av januari 2016 gick vi igång med ett nytt WMS-system samtidigt som det tredje höglagret togs i bruk fullt ut. Dessutom har vi externlager med en total yta av ca 20 000 m2. DCN är ett av 4 stora distributionscenter i JYSK Nordic. Övriga distributionscenter ligger i Danmark, Polen och Kina.

Tjänsten
Arbetet som Teknisk Chef innebär att du är operativ ledare med ett brett ansvarsområde för distributionscentrets automation samt IT-system. Du ansvarar för att driva utvecklingsprojekt inom automation, teknik och underhåll inklusive strategisk planering inom det tekniska området. Du ansvarar även för allt tekniskt underhåll i vår produktionsanläggning och tillhörande fastighet. Att analysera och kartlägga arbetet av underhåll för att sedan arbeta långsiktigt och operativt med underhållsplaner samt andra förebyggande åtgärder är väsentliga delar i rollen.
Din organisation består av ca 14 personer indelade i två team. Ett team som arbetar med IT-system och ett team som ansvarar för förebyggande underhåll, reparationer och mindre nyinstallationer. Förutom personalansvar är du budget- och resultatansvarig för avdelningen. Du rapporterar till Logistikchefen och ingår i ledningsgruppen.

Profil
Som ledare har du en naturlig ledarprofil med ett innovativt synsätt, ett stort engagemang och en klok helhetssyn. Du är målinriktad och ärlig samt en entreprenör med en jordnära approach. Du är prestigelös och samtidigt bra på att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat. Vi ser gärna att du har arbetat med logistik, teknik, produktionsteknik och/eller fastighet och underhåll. Du har även förståelse och intresse för IT då detta ligger inom ditt ansvarsområde. Du har teknisk högskoleutbildning eller annan relevant utbildning kompletterad med arbetslivserfarenhet inom teknik, underhåll med inriktning automation/maskinteknik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se