Nimbus Boats Sweden AB är en av Europas ledande tillverkare av fritidsbåtar. Med ett skandinaviskt synsätt på design och funktion utvecklar Nimbus Design Team båtar för dagens och framtidens båtliv. Produkterna präglas av sjövärdighet, funktionalitet och miljömedvetenhet. Bolaget utvecklar, tillverkar och säljer varumärkena Nimbus och Paragon Yachts för världsmarknaden. Samtliga båtar byggs primärt i den egna produktionsanläggningen i Mariestad. Nimbus huvudkontor med permanent utställning och full service marina är beläget i GKSS hamn i Göteborg. Bolaget omsätter totalt 300 milj sek och har 110 anställda. Läs mer på http://www.nimbus.se


SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se

Teknisk Chef med ansvar för Product Management

Bolaget är nu inne i en stark expansiv fas och vi söker nu en Teknisk Chef med ansvar för Product Management.

Som Teknisk Chef är du chef för Product Management med helhetsansvar för Nimbus Boats samtliga produkter. Du utövar ett fullt ut delegerat produktägarskap och förväntas i din roll stärka och underhålla våra produkters vitalitet, kalkyl och producerbarhet genom hela produktlivscykeln. Du driver och koordinerar ditt produktägarskap genom ditt forum, Nimbus Produktråd. I ditt uppdrag ingår även att initiera och agera kravställare gentemot produktion, inklusive förbättringsområde såväl i produktionsprocesserna som kvalitet. Du äger ansvar för all produktdokumentation och klassificeringar och säkerställer att bolaget arbetar i rätt utvecklingsmiljö så som t e x CAD och PDM m m.

Du leder en avdelning som består av tre personer: en CAD-ritare, en process- och flödesansvarig och en beredare. Teknisk Chef ingår i Nimbus Boats ledningsgrupp och rapporterar till VD. I den dagliga verksamheten ingår Teknisk Chef i den Operativa styrgruppen på bolagets produktionsanläggning i Mariestad.

Den vi söker
För detta uppdrag söker vi dig som har erfarenhet inom produktion i liknande roll samt även erfarenhet som ansvarig inom product management. Du har en gedigen teknisk grundkompetens med utbildning som högskoleingenjör alternativt har du en god yrkeserfarenhet. Det är av stor vikt att du förstår produktion och montering samt flöden och processer. Kulturen inom Nimbus bygger på en stark teamanda där prestigelöshet och lagspel är grunden för arbetssättet. Du har en mycket viktig funktion att fylla då du företräder Nimbus produkter och dess kalkyl. Det kommer därav att krävas att du har en mycket god pedagogisk och kommunikativ läggning att driva utvecklings- och förbättringsfrågorna genom den operativa styrgruppen och produktionsorganisationen. För att lyckas i detta uppdraget tror vi att du måste vara analytiskt lagd och kunna driva frågor både på ett övergripande strategiskt plan men också trivas med att verka tillsammans med produktionsorganisationen i de dagliga uppgifter som skall lösas. Då bolaget verkar på en internationell arena krävs att du behärska både svenska och engelska språket i tal och skrift.

Nimbus kan erbjuda dig
Nimbus kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en bransch där vi agerar på den internationella marknaden för fritidsbåtar. Med en driven Teknisk Chef och våra starka varumärken i Nimbus och Paragon Yacht tar vi nu nästa steg i vår expansion. Vill du vara med oss på en stark tillväxtresa där din insats kommer att göra skillnad? Placeringsorten är Mariestad inklusive resor till huvudkontoret och olika intressenter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anne Palmgren tfn +46 707 127222. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se