Draka Kabel Sverige AB är sedan 2011 en del av Prysmian Group. Koncernen omsätter globalt ca 7,5 miljarder Euro och finns i 50 länder med ca 20 000 anställda. Prysmian Group är marknadsledare i tillverkning av elektriska kablar. Produkterna marknadsförs under de välrenommerade varumärkena Draka och Prysmian. Med innovativa lösningar hjälper vi våra kunder att överföra energi och information på ett effektivt sätt, överallt!

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Kvalitetschef

Du kommer som Kvalitetschef stötta organisationen i kvalitets- arbetsmiljö och till viss del miljöfrågor. Det är Din uppgift att vidga kunskap, förståelse och arbetssätt vad gäller kvalitetssäkringsarbetet. Du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla företagets verksamhetssystem vad det gäller funktion, effektivitet och dess certifierbarhet. Du fastställer planer för och bevakar att interna/externa systemrevisioner samt att produktrevisioner utförs. Ditt ansvar blir även att fungerar som ledningens representant i kvalitets- och miljöfrågor, dvs. ansvarar för att rapportera företagets kvalitets- och miljöstatus för ledningsgruppen. Leda Ledningens genomgång samt förbereda kvalitets- och miljödokumentation för detta. Medverka vid kund- och leverantörsrevisioner/besök/bedömningar.

Du ansvarar även för att följa upp kvalitets- och miljömål. Ansvarar för att interna kvalitets- och miljöutbildningar utförs enligt företagets önskemål. Tjänsten rapporterar till VD och är placerad i Nässjö.

Vem är du?
Vi ser gärna att Du är civilingenjör med inriktning mot kemi eller har motsvarande utbildning på högskolenivå. Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkningsindustrin. Du har mycket god kunskap om kvalitets- och miljöstandarder och kvalitetsverktyg så som ISO 9001 och ISO 14001 samt OSHAS 18001. Du har erfarenhet av internationella kunder och leverantörer. Du behärskar god engelska i tal och skrift.

Vi söker en kunnig och driven person som kombinerar en operativ läggning med förmåga att se framåt och åstadkomma utveckling. Du kommer att vara ledare och ansvarig för en kvalitetskontroller. Som chef är du lyhörd och tydlig och har förmågan att främja ett gott samarbete. Som person är Du stark, stresstålig och en uttalad strateg/analytiker/problemlösare.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67 alt 0370-466 40. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se