STAPPERT as a leading warehousing distributor for stainless, highly corrosion-resistant and heat-resistant steel grades with direct access to 15,000 products is the competent partner for stainless steel requirements. The sale of a broad and deep product range of round bars, hollow bars, flat steel, square and hexagonal steel, pipes, tubes and fittings as well as angles and plates and sheets is our feature. STAPPERT Deutschland GmbH has more than 400 employees at four warehouse locations and fourteen sales offices and is working internationally.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Logistikchef/Platschef

Stappert söker en platsansvarig Logistikchef till vår enhet i Älmhult.

För att möta våra kunders krav på flexibilitet, hög kvalitet och service skapar vi logistiskt smarta och långsiktiga lösningar. Att hantera gods effektivt och snabbt men ändå med stor varsamhet, är en utmaning vi antar varje dag och till våra kunders belåtenhet. Rollen är bred och du arbetar med såväl operativa driftsfrågor som att planera och driva strategiska förbättrings- och utvecklingsprojekt. Du har ett övergripande ansvar för lager, produktion, logistik, inköp, och personal samt planering av det dagliga arbetet.

Du har budget- och resultatansvar och mycket interna och externa kontakter. Inom ditt ansvar ligger även att mäta och utvärdera processen. Rollen kräver ansvar för att göra egna kvalificerade beräkningar och kalkyler som underlag för utveckling och personalbemanning inom ditt ansvarsområde. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Din profil
Idag jobbar du förmodligen i en liknande roll inom transport, logistik, lager och/eller produktion i en organisation som präglas av högt uppsatta mål och förändringar. Du är mycket förtrogen med logistikkedjans aktörer, godsflöden och transporter. Du gillar att vara med där det händer och kan samtidigt lyfta blicken, delegera och jobba visionärt.

Du har utbildning inom logistik eller motsvarande. Du är en van coach och en trygg ledare som vet vad det innebär att driva ett modernt ledarskap i ett bolag i förändring. Du kommer att ansvara för 15 personer inom vår lagerverksamhet. Vi söker en person som är utåtriktad, kommunikativ och med förmåga att skapa goda relationer. Du är drivande och resultatinriktad och har ett tydligt och entusiasmerande ledarskap. Du är logisk och strukturerad och gillar att arbeta i och leda team. Eftersom vi är ett internationellt företag behärskar du engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett väl inarbetat företag med mål att expandera.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson tfn +46 70 233 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executive hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se