Länsförsäkringar Jönköping har funnits i länet sedan 1839 och ingår som ett av 23 lokala och självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Vi har ca 220 anställda. Organisationen är indelad i två affärsområden; Privat samt Företag & Lantbruk, och erbjuder helhetslösningar inom bank- och försäkringsområdet. Som lokalt bolag lägger vi kraft på att lära känna just våra kunders behov och villkor. Viktigt för oss är den personliga relationen till våra kunder som också är våra ägare.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Enhetschef Egendomsskador Företag och Lantbruk

I rollen som Enhetschef Egendomsskador Företag & Lantbruk kommer du att tillsammans med dina medarbetare driva och utveckla skaderegleringen mot våra företagskunder i Jönköpings län. Du ansvarar för en enhet med fem medarbetare inom vår skadeavdelning. Gruppens arbete omfattar att reglera skador på inventarier i företag och lantbruk, maskinskador, skador på skog, ansvarsskador (även privat), rättsskyddsskador (även privat) samt avbrottsskador.

Ditt ansvar blir att utveckla vår skadereglering, utveckla kundnöjdhet och genom ett engagerande ledarskap medverka till att medarbetarna växer. Vidare ansvarar du för budget- och affärsplaneringsprocess samt deltar aktivt i avdelningens ledningsgruppsarbete. Du rapporterar i tjänsten till Skadechefen för Länsförsäkringar Jönköping.

Kompetens och erfarenhet
Du har ledarerfarenhet i verksamheter där du ansvarat för att utveckla processer och medarbetare. Liknande arbetslivserfarenhet från branschen är naturligtvis meriterande men relevant erfarenhet som processdrivande ledare från andra verksamheter, gärna företagskundfokuserad verksamhet, kan också vara en intressant bakgrund.

Vem är du?
Som person är du driven och målinriktad och med en hög grad av kommunikativ förmåga. Du har en personlig mognad som har gett dig god självinsikt och integritet. Du är duktig på att leda och organisera verksamhet. Som ledare är du tydlig, rak och beslutsam samt har förmåga att motivera och coacha dina medarbetare. Förmåga att samarbeta, skapa förtroende, engagemang och delaktighet ser vi som viktiga egenskaper för att lyckas i rollen. Vidare är du inte främmande för att bidra med såväl nytänkande som konkreta utvecklingsförslag i avdelningens ledningsgrupp samt övrig organisation.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Sista ansökningsdag är 10 mars. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Facklig kontaktperson: Susanne Ehrnström tfn 036-19 91 26.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se