SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Controller

Bravida söker controller till region Jönköping med placering i Värnamo, Jönköping alt. Växjö

Bravida fortsätter att växa och som en av Nordens ledande totalentreprenörer inom teknisk installation skapar vi engagemang, gemenskap och resultat. Arbetet som controller i Bravida innebär spännande utmaningar och god utveckling för den som vill arbeta nära beslutsprocessen i ett av Nordens största installationsföretag inom EL, VS och Ventilation. Är du redo för din nästa utmaning?

Varför Bravida?

Bravida har flera år i rad blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen – något vi är mycket stolta över! På Bravida arbetar vi i team och vi uppnår resultat tillsammans. Ett gott arbetsklimat är nyckeln till vår framgång.

Bravida satsar på din kompetensutveckling! Genom Bravidaskolan kan vi erbjuda dig utveckling i form av utbildningar anpassade efter din roll. Självklart erbjuder vi också friskvårdsbidrag till alla våra medarbetare, subventionerad lunch med Rikslunch-kortet, flexibla arbetstider och möjlighet att påverka innehållet i din tjänst och din egen utveckling. Genom ditt eget driv, intresse och kunskap som controller så tror vi att du kommer att trivas och utvecklas hos oss.

Vår starkaste drivkraft är att ständigt bli bättre – därför behöver vi just dig som vill vara en del av det vinnande laget. När du trivs på jobbet kan vi skapa stora resultat tillsammans.

Region Jönköping med ca 450 medarbetare och en omsättning på ca 700 miljoner omfattar Småland och Blekinge och tillhör Division Syd. Som controller på Bravida kommer du att vara regionens affärsstöd när det gäller ekonomiska frågor i försäljnings-, genomförande- och uppföljningsprocessen. Du förväntas arbeta nära våra chefer och frekvent besöka kontoren, vilket innebär resor inom regionen. Du kommer att ansvara för nyckeltal och uppföljning av ekonomiska mål. 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som controller ingår att:
· Ansvara för ekonomisk uppföljning och analys
· Vara delaktig i regionens affärsmässiga utveckling
· Fungera som bollplank i ekonomiska frågor för region- och avdelningschefer
· Arbeta nära verksamheten och vara ett viktigt stöd i den ekonomiska uppföljningen av pågående projekt
· Driva måltals- och prognosprocessen inom regionen
· Uppföljning och utveckling av administrativa rutiner

Du rapporterar löpande till divisionens ekonomichef.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande och som har minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomistyrningsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från entreprenad- och serviceverksamhet och har arbetat med projektredovisning.

Hos oss arbetar kvinnor och män med olika bakgrund och personlighet, för oss innebär det klokare beslut och en roligare arbetsmiljö. Vi tror att du trivs i en snabbväxande och föränderlig miljö, samt att du är intresserad av att bidra till Bravidas utveckling. Vidare tror vi att du som person är trygg i dig själv och har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt, att du är analytisk och har integritet. Rollen innebär att du arbetar självständigt men också i nära samarbete med verksamheten. 

Vill du växa med oss?

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson tfn 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executive hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se