Koncernen Bengt Dahlgren grundades 1952 och är tekniska konsulter med uppdragsverksamhet inom områdena Installation, Energi&Miljö, Bygg&Fastighet samt Brand&Risk. Vi består av sex lokala dotterbolag som både verkar självständigt och i samarbete. Vi strävar efter att vara det lilla bolaget med korta beslutsvägar och hög medverkan men med det stora bolagets resurser. Vi ägs av våra delägare som alla är verksamma inom koncernen. Koncernen har idag ca 500 medarbetare och omsätter ca 500 MSEK. Bengt Dahlgren AB utsågs år 2016 till ”BRANSCHENS BÄSTA ARBETSGIVARE”.

Bengt Dahlgren Göteborg AB, är ett av dotterbolagen. Att ta till vara de traditionella kunskaperna inom bygg och förvaltning och kombinera dem med nytänkande ser vi som vår styrka, nu och i framtiden. Vi är marknadsledande inom Göteborgsregionen och växer konstant. År 2016 omsatte vi 182 MSEK och hade 155 medarbetare.


SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se

Bengt Dahlgren Göteborg AB söker nu en affärsdriven och profilskapande

Verkställande Direktör

Som VD för ett av Bengt Dahlgrens dotterbolag blir du ansvarig för ett av landets mest attraktiva konsultbolag och vi söker Dig som med energi och klokt ledarskap vill bidra till vår pågående starka utveckling som en mycket attraktiv arbetsgivare och kompetent leverantör av lösningar inom Installation, Energi&Miljö och Bygg&Fastighet. Regionens behov är gigantiska avseende byggnationer och utmaningarna för oss handlar om att fortsatt stärka rollen som konsult och vara det självklara valet inom våra verksamhetsområden och som attraktiv arbetsgivare. Att arbeta metodiskt med vårt varumärke, stärka Bengt Dahlgrens profil i vår omvärld och skickligt navigera i och för vår verksamhet kommer att fylla ditt arbetsinnehåll. VD rapporterar till styrelsen och verkar genom sin ledningsgrupp.

För detta uppdrag söker vi dig med ambitioner att driva utvecklingen framåt, som har affärssinne, är lyhörd för sin omgivning och som kan samarbeta med alla funktioner inom företaget. Du har en akademisk relevanta examen. För att passa in i vår kultur tror vi du har gedigen yrkeserfarenhet av ledarskap från kunskapsdriven organisation. Bengt Dahlgrens affärsidé är att kombinera det stora företagets styrkor med det lilla företagets snabbhet, flexibilitet och närhet. Det gör vi genom att skapa en kultur med optimala förutsättningar för branschens vassaste konsulter. Vi hjälps åt att utveckla bolaget med spetskompetens för våra kunder. Den vi söker har förmåga att samla krafterna och verka genom andra, är tydlig och kravställande samtidigt prestigelös och lyhörd. Du trivs i rollen att skapa förutsättningar för andra att lyckas och ser din roll som dörröppnare och trivs i rollen som ambassadör och företrädare av bolaget på den offentliga arenan. Du är en stark nätverkare och van att verka i en offentlig affärsdriven roll. Bengt Dahlgren Göteborg AB har lagt plattformen för att ta ett nytt steg med en tydlig målbild, genomtänkt affärsplan med en stärkt organisation. Den vi söker skall nu, ta oss vidare till nästa nivå.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anne Palmgren tfn 0707-12 72 22. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast, dock senast måndag 11 september. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se