SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Verkställande Direktör

För kunds räkning söker vi en Verkställande Direktör till snabbväxande IT/Tech – bolag i Göteborgsområdet

Tjänsten
Som VD för ett företaget har du ansvar för hela verksamheten, till din hjälp har du underställda chefer och motiverad personal. Företaget omsätter drygt 150 miljoner SEK med en förväntad snabb tillväxt de kommande åren. Den fortsatta resan kommer att innebära stora utvecklingsmöjligheter för alla på bolaget. Det innebär fler härliga människor med driv och man sätter tillsammans ribban högt mot nya mål. Och det bästa av allt…man är bara i början……”

Du förväntas leda enheten och dess chefer genom ett tydligt och närvarande ledarskap. För att lyckas med uppdraget är en bra dialog och kommunikation med de anställda en förutsättning och i ditt uppdrag ingår även att utveckla, motivera och coacha din personal. Du är social och drivs av att göra affärer och utveckla verksamheten. Företaget har ambitiösa ekonomiska mål men vill samtidigt vara en bra arbetsplats för sina anställda, därför är ett av målen att 2020 hamna på ”A great place to works” lista.

Profil
Dina personliga egenskaper är viktiga eftersom du som VD blir en viktig förebild i vår verksamhet. Vi söker dig som är affärsinriktad och brinner för att göra affärer med både offentliga och företagskunder. Har du erfarenhet av liknande uppdrag från ett snabbväxande IT/Tech – bolag är det ett plus. Du är van att hantera olika kompetensområden i ett och samma uppdrag. Du har mycket god ledarförmåga, är tydlig, strukturerad och prestigelös samt är bra på att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter, Roger Johansson tfn +46 70 881 13 10 eller Anne Palmgren tfn tfn +707-12 72 22 . Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se