Lesjöfors har verksamhet i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, England, Lettland & Kina. Försäljningen 2015 uppgick till 2000MSEK. Lesjöfors ägs av det börsnoterade Bolaget Beijer-Alma.

Lesjöfors Banddetaljer AB i Värnamo tillverkar stansade och bockade detaljer i tunna bandmaterial. Produktion sker i artikelunika verktyg i snabbstansar och bockautomater t.ex. Bruderer och Bihler. Antalet anställda uppgår till ca 50 och försäljningen 2015 var 104 MSEK

Läs mer på: http://www.lesjoforsab.com

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Ekonomichef

Som ekonomichef har du det övergripande ansvaret för ekonomi och administration. Ditt ansvar sträcker sig över Lesjöfors banddetaljer AB samt systerbolaget Lesjöfors industrifjädrar med en sammanlagd omsättning på 212 MSEK. Tjänsten är bred, du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara en viktig kugge i att driva och utveckla bolaget. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomichef ansvarar du bl. a. för verksamhetsplanering, prognoser, verksamhetsuppföljning och investeringskalkyler samt redovisning.

Du stöttar den operativa verksamheten genom ekonomiska analyser och uppföljningar men är också proaktiv och föreslår förbättringar så att nyckeltalen för verksamheten hela tiden utvecklas i rätt riktning. Du blir ett stöd till VD i utveckling av verksamheten. Ditt ansvar blir även att säkra att företagets administration och ekonomiredovisning. Till din hjälp har du en person som ansvarar för den löpande redovisningen.

Din profil

Den vi söker är civilekonom eller motsvarande och ett antal års erfarenhet från en liknande position i ett tillverkande företag alt. revisorsbakgrund.

Du är strukturerad, resultatinriktad, har en analytisk blick samtidigt som du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Goda kunskaper i Microsoft Office är ett krav, erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Movex/M3 är meriterande. Du är prestigelös och gillar det lilla bolagets charm och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i en internationell koncern som verkar i en intressant bransch.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se