Kitron is an Electronics Manufacturing Services (EMS) company with operations in Norway, Sweden, Lithuania, Germany, China and USA. With 1200 highly skilled employees, Kitron manufactures and delivers anything from fully assembled electronic circuit boards to complete end products for customers globally. Related technical services like prototyping, industrialisation, material analysing and test development are also key competencies offered by Kitron. Outsourcing to Kitron, means greater flexibility, cost efficiency, accuracy and innovation power along the entire value chain.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Supply Chain Manager

Kitron växer kraftigt och vi har en tydlig tillväxtstrategi för att fortsätta växa. Framtidstron är stark. Vår verksamhet i Jönköping med ca 170 anställda har också vuxit kraftigt. Vi har därför flyttat till helt nya lokaler på Torsvik söder om Jönköping och investerat nästan 30 miljoner i nya maskiner. Vi söker nu någon som vill vara med på vår fortsatta resa och hjälpa oss växa ytterligare.

Tjänsten
Som Supply Chain Manager ansvarar du för att driva både det dagliga och det strategiska Supply Chain arbetet inom Kitron AB. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att driva och utveckla den operativa verksamheten för att förverkliga bolagets vision avseende lönsamhet och tillväxt. Kitron AB har en mängd spännande projekt på gång och ligger i en stark tillväxtfas. Som Supply Chain Manager kommer du tillsammans med övriga i organisationen genomföra våra målsättningar och strategier. Du har hand om den dagliga interna verksamheten som innefattar behovs- och produktionsplanering samt strategiskt och operativt inköp i Sverige. Arbetet drivs i tätt samarbete med övriga personer i ledningsgruppen samt koncernens inköpsfunktion. Arbetet kommer till stora delar bestå i att skapa effektiva flöden och processer såväl internt som externt. Vi söker dig som är van att styra, leda och agera. Rollen ingår i ledningsgruppen och du rapporterar till VD.

Profil
Du har en gedigen erfarenhet av liknande befattning med resultat- och personalansvar inom producerande bolag. Vi ser gärna att du kommer från tillverkningsindustrin, gärna inom elektronik eller annan verksamhet med hög precision i alla led. Du har vana att på ett naturligt sätt leda en organisation med Lean.

Vi lägger stor vikt vid dina ledaregenskaper och att du har mycket god förmåga att skapa väl fungerande team. Du är analytisk, snabbtänkt, självständig och beslutsför. Du har högskoleutbildning, gärna inom produktionsteknik eller logistik, eller annan relevant utbildning kompletterad med väsentlig arbetslivserfarenhet.

Kitron AB erbjuder en stimulerande och kreativ arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se