Ymer Technology AB är en snabbväxande global industrikoncern som startade år 2005. Ymer utvecklar, tillverkar och säljer systembaserade kundspecifika kylarlösningar till industrin för ”Off Highway” maskiner och vindkraftsindustrin. Styrkan i bolagets erbjudande är effektiv design av olika kylelement och att kombinera dessa till balanserade kylsystem. Ymers mission är att leverera kostnads- och prestandaeffektiva lösningar inom området för värmeväxling. Ymer Technology AB omsätter idag ca 500 MSEK och har ca 100 anställda i Sverige, Danmark, Frankrike, USA och Kina.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se

Senior Project Manager

Som Senior Project Manager har du ansvar för Ymer Technologies hela projektmetodik, arbetsmetod och process för samtliga affärs och utvecklingsprojekt. Syftet är att du i rollen som ansvarig för bolagets projektmetodik bidrar till kontroll i våra leveranser mot våra kunder och våra marginaler i våra order. Utmaningen i uppdraget är att du ges möjlighet att utveckla en arbetsmetodik för hur Ymer skall driva samtliga projekt. En projektmetodik som skall vara densamma oavsett om det handlar om teknik- och kundprojekt, cost down projekt eller affärsprojekt. Du kommer i detta uppdrag att bland annat hantera stora kunder, höga kvalitetskrav och verka i en internationellt omfattande arbetssituation. I uppdraget ingår också att säkerställa leveranser in i pågående projekt. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att:
· leda affärsprojekt tillsammans med säljare
· hjälpa och stödja säljare att sätta rimliga projektplaner, tidplaner
· utveckla och implementera metodik och arbetssätt för bolaget att driva kundprojekt och övriga projekt
· säkerställa kontroll genom hela projekten avseende lönsamhet enligt för- och efterkalkyl
· upprätta mål och tidplaner
· hålla i projektmöten, stödja och vara pådrivande
· följa upp tid, pris och kvalitet för respektive projekt och produkt

Du verkar i en bred roll och funktion inom Ymer Technology och rapporterar till Business Unit Director Off Highway.

För detta uppdrag söker vi dig med kunskap och erfarenhet från teknikinriktade bolag med uppdrag att driva tekniska kundprojekt. Vi tror att det är av stor vikt att du har erfarenhet från internationell industriell miljö. Har du lett större projekt och arbetet med stora internationella kunder är det meriterande för uppdraget. Förmodligen är du industriingenjör och har en bred teknisk förståelse. Som projektledare har du förmåga att få med dig människor och skapar förståelse genom en pedagogisk läggning. Som person är du driven, strukturerad och en god organisatör. Du drivs av resultat och av att komma till avslut. För uppdraget krävs att du är social och har en kommunikativ förmåga samt kan hantera olika miljöer och arbetskulturer. Ymer Technology expanderar internationellt och våra projekt är internationella industriprojekt vilket kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och att du är en driven projektledare.
Placeringsort är Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anne Palmgren tfn +46 707 127222. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Anne Palmgren
070-712 72 22
anne.palmgren@finnvedenexecutive.se