Smurfit Kappa Pegewell ingår i affärs-området Smurfit Kappa som är ett av Europas största förpackningsföretag med ca 45 000 anställda och en omsättning på ca 80 miljarder kronor.
Vår specialitet är transportförpackningar i små och medelstora serier, i ett av världens mest praktiska och återvinningsbara material: wellpapp. Det som gör oss konkurrenskraftiga stavas service och leveransprecision.  I praktiken är vi problemlösare, som hjälper våra kunder att hitta det bästa och mest kostnadseffektiva sättet att transportera och exponera alltifrån böcker och badrum till möbler och mat. Smurfit Kappa Pegewell har totalt 37 anställda varav 30 i Landsbro samt 7 personer i Enköping och omsätter ca 85 miljoner kronor.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

VD Pegewell

Vi söker en affärsinriktad person som vill vara med och utveckla Smurfit Kappa Pegewell, du kommer att vara den drivande personen för framtagandet av strategin för arkfabrikerna i Sverige. Du förväntas delta i det dagliga arbetet med att sälja och att se till att allt levereras i tid. Därtill krävs god förmåga att bygga upp nya och bibehålla goda relationer till bolagets alla kunder och säkerställa att vi driver leveranserna med lönsamhet och samtidigt nöjda kunder.

Vi önskar en person med erfarenhet från wellpappbranschen eller närliggande som gillar utmaningar och som har dokumenterad erfarenhet som ledare/chef med kostnads & intäktsansvar, alternativt som arbetat med försäljning inom branschen och som kan visa på framgång och affärsmässighet.

Som ledare är du målmedveten, aktiv och synlig i hela organisationen och har lätt för att samarbeta med andra enheter inom Smurfit Kappa.
Även om kunderna är i fokus, så behövs också förmågan att skaffa en överblick över bolagets situation i varje ögonblick, och att prioritera mellan olika möjligheter och fatta beslut. Som ledare är också prestigelöshet och förmågan att skapa en presterande kultur av stor betydelse.

Inställningen till den här rollen måste vara att man ser möjligheten att skapa en stor framgång för Smurfit Kappa Pegewell på den svenska marknaden, eftersom det finns mycket potential kvar att utveckla i bolaget.
Affärsmässighet, Engagemang och Ledarskap sammanfattar vår syn på vad en bra kandidat står för.

Placeringsort är Landsbro.


Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson på mobil +46 70–8811310. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se