Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Berendsen Plc, som är ett börsnoterat engelskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 1.9 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Anläggningen i Hofors ingår i affärsområdet Workwear som är specialiserat på system för uthyrning av olika arbetskläder, skor, handskar m.m. till alla arbetsplatser. Utöver hyrlösningar erbjuder vi även kringtjänster i form av smarta logistiklösningar. Vi söker en person som har de nödvändiga färdigheter och kunskaper för att driva vår framgångsrika anläggning i Hofors mot nya höjder.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Platschef Workwear Hofors

Platschefen i Hofors är ansvarig för personalen i Hofors totalt ca 38 personer. Till sin hjälp har man en produktionschef, en kundservicechef och en distributionsansvarig. Anläggningen är välskött och omsätter ca 85 miljoner kronor. Upptagningsområde Dalarna, Gästrikland, Norra uppland, del av Västermanland.

Tjänsten
• Du får ett resultatansvar och därmed ansvar för intäkts- och kostnadsutvecklingen på anläggningen.
• Du ansvarar för produktion med tvätt och underhåll samt lager och distribution. Du skapar nya kundrelationer och utvecklar dessa tillsammans med ditt kundserviceteam.
• Du ansvarar för att anläggningen levererar enligt uppsatta mål nu och i framtiden.

Din profil
Du har erfarenhet från ledande befattning inom produktion/distribution och att du är en klok och inspirerande chef med förmåga att utveckla såväl personal som kunder och verksamheten i stort.

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Berendsen Plc, som är ett börsnoterat engelskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Om du till det lägger erfarenhet av försäljning och driv, så har vi beskrivit vår nya platschef ganska väl. Du rapporterar till Operations Director, Berendsen Workwear.

Vi erbjuder dig
Anställning i ett marknadsledande företag med framåtanda och ett stort driv för utmärkt service till våra kunder. Du kommer att få produktutbildning, löpande coachning och det finns goda framtida
utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Frågor om tjänsten och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson tfn +46 70 881 13 10.
Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida: http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se