SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Filialchef Stenungsund

För kunds räkning söker vi chefer till byggvaruhus på västkusten i Sverige

Tjänsten
Som chef för ett byggvaruhus har du ansvar för hela verksamheten på orten, till din hjälp har du underställda chefer och övrig personal.
Du förväntas leda enheten och dess chefer genom ett tydligt och närvarande ledarskap. Du ansvarar för att processer och rutiner är optimerade och att överenskomna beslut verkställs. För att lyckas med uppdraget är en bra dialog och kommunikation med de anställda en förutsättning och i ditt uppdrag ingår även att utveckla, motivera och coacha din personal. Du är social och drivs av att göra affärer och utveckla verksamheten.

Profil
Dina personliga egenskaper är viktiga eftersom du som chef blir en viktig förebild i vår verksamhet. Vi söker dig som är affärsinriktad och brinner för att göra affärer med företagskunder. Har du erfarenhet av liknande uppdrag är det ett plus. Du är van att hantera olika kompetensområden i ett och samma uppdrag. Du har mycket god ledarförmåga, är tydlig, strukturerad och prestigelös samt är bra på att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter, Roger Johansson tfn +46 70 881 13 10. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se