EMAB är en företagsgrupp med produktion i Anderstorp och Forsheda. Vår kärnverksamhet är plåtbearbetning. Våra kunder finns inom industri- och fordonsbranschen. Gruppen har ca 50 anställda och omsätter ca 120 MSEK. För mer information om verksamheten se http://www.emab.com.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Verkställande Direktör

Vi söker en VD med god erfarenhet från tillverkande industri. Vi ser gärna att Du har meriter från legotillverkning inom verkstads-, plast- eller gummiindustrin. Erfarenhet från fordonsbranschen ser vi som en tillgång. Kunskap från internationella affärer är en merit. Som VD leder du, planerar och samordnar framförallt det strategiska och taktiska men också det operativa arbetet inom företaget. Du förväntas vara en synlig och entusiasmerande chef som skapar energi och engagemang bland dina medarbetare, samtidigt som du är en tydlig ledare. Du har det formella ansvar som ingår i VD-rollen och återrapporterar verksamhetens utveckling till ägaren och styrelsen.

Vi vill att du som person är genuint intresserad av människor och ledarskap samt motiveras av utmaningar. Som ledare är Du lyhörd och kommunikativ och har stor förmåga att driva, utveckla och implementera arbetsmetoder och nå upp till fastställda verksamhetsmål. Vidare har Du lätt för att skapa förtroende och kan beskriva företagets långsiktiga visioner på ett engagerat sätt. Som person har Du stor integritet och trygghet i Dig själv och kan skapa öppenhet och dialog i alla led. Du har ett strategiskt tänkande med en helhetssyn på verksamheten. Vi söker dig som har ett stort mått av ansvar, noggrannhet och struktur men också erfarenhet av affärer och möjlighet att tänka utanför givna ramar. Du har en god analytisk förmåga i grunden, en hög energinivå, drivkraft och med ett tydligt ledarskap engagerar och motiverar du till förändring.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Du pratar/skriver engelska obehindrat. Kan du tyska är det meriterande.


För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67 alt 0370-466 40. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se