SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Operations Manager

Företaget ingår i en internationell koncern och har ett starkt varumärke i sin bransch.

Arbetsuppgifter
Huvuduppgiften är att leda, utveckla och effektivisera arbetet för produktionsprocesserna. Du ges ansvar och resurser för att nå uppsatta mål för produktionen. I produktionen finns ett 50 tal medarbetare. Ditt ansvar är att coacha och leda medarbetarna. Du har goda produktionstekniska kunskaper och ett driv att ständigt förbättra verksamheten.
Det är avgörande att företaget har en fortsatt utveckling av en kostnadseffektiv produktion. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Erfarenhet/kravprofil
Vi vill att du som person är genuint intresserad av människor och ledarskap samt motiveras av utmaningar. Du har ett strategiskt tänkande med en helhetssyn på verksamheten. Vi söker dig som har ett stort mått av ansvar, noggrannhet och struktur men också erfarenhet av problemlösning, chefskap och möjlighet att tänka utanför givna ramar.

Du arbetar i dag i tillverkande industri, gärna från en internationell miljö och har några års erfarenhet av att leda personal. Du har en god analytisk förmåga i grunden och samtidigt är du en modern ledare som med hjälp av en hög energinivå, drivkraft och ett tydligt ledarskap engagerar och motiverar du till förändring. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Du pratar/skriver svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper
Du utgår från en helhetssyn på verksamheten och arbetar genom verksamhetsförankring i Ditt sätt att driva förändringsarbete. Vidare är Du är en god kommunikatör, har lätt för att skapa förtroende och kan beskriva företagets långsiktiga visioner på ett engagerat sätt. Som person har Du stor integritet och trygghet i Dig själv och kan skapa öppenhet och dialog i alla led.

För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67 alt 0370-466 40. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.


Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se