Värnamo Energi koncernen som ägs av Värnamo kommun, svarar för produktion, distribution och försäljning av fjärrvärme, förnybar elenergi, gasol, bredband och TV. Vi utför även service samt rådgivning för våra kunders energianvändning. Värnamo Energi koncernen består av Värnamo Energi AB, Värnamo Energi Produktion AB, Värnamo Elnät AB samt VVBGC AB, med tillsammans drygt 45 anställda. Vi har mer än 14 000 kunder och omsätter ca 330 MSEK.
Se mer om Värnamo Energis verksamhet och tjänster på http://www.varnamoenergi.se

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Ekonomichef

Som ekonomichef har du det övergripande ansvaret för ekonomiavdelningen inom koncernen. Tjänsten är bred, du kommer att arbeta med helheten inom ekonomi men även vara en viktig kugge i ledningens arbete med att driva och utveckla bolaget. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomichef ansvarar du för koncernens ekonomiplanering och uppföljning, budget, prognoser, finansförvaltning, ekonomiska utredningar och redovisning och löneadministration. I din roll ingår även ansvar för samordning av personalfrågor samt försäkringsfrågor. Du stöttar den operativa verksamheten genom analyser och uppföljningar. Du är också proaktiv och föreslår förbättringar för att utveckla nyckeltalen i rätt riktning. Du blir ett stöd till VD och avdelningschefer i utvecklingen av verksamheten. Till din hjälp har du tre medarbetare.

Din profil

Den vi söker är civilekonom eller motsvarande med ett antal års erfarenhet från en liknande position från branschen eller från ett tillverkande företag. Gärna med ett visst teknikintresse och erfarenhet från personalområdet.

Du är strategisk, framtidsorienterad och med ett genuint intresse av att driva förbättringsarbete, med förmåga och mod att fatta beslut.

Du är strukturerad, resultatinriktad och har en analytisk blick. Samtidigt som du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift och är lyhörd. Du är prestigelös och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i ett bolag som verkar i en intressant bransch. Vi håller en hög miljöprofil och brinner för vårt lokala engagemang.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, 0702 33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se