Lesjöfors är en internationell fullsortiments leverantör av kundanpassade fjädrar samt tråd och banddetaljer. Lesjöfors har verksamhet i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, England, USA, Mexico, Lettland & Kina. Försäljningen 2015 uppgick till 2000MSEK. Lesjöfors ägs av det börsnoterade Bolaget Beijer-Alma.

Lesjöfors Banddetaljer AB i Värnamo tillverkar stansade och bockade detaljer i tunna bandmaterial. Produktion sker i artikelunika verktyg i snabbstansar och bockautomater t.ex. Bruderer och Bihler. Antalet anställds uppgår till ca 50 och faktureringen 2015 var 103MSEK. Kundbasen är bred inom Automotive, Telecom, Medicin och Generell industri.

Läs mer på: http://www.lesjoforsab.com

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Teknisk säljare/projektledare Automotive

Vi söker en affärsinriktad säljare/projektledare med uppgift bearbeta nya och befintliga kunder. Vi arbetar huvudsakligen i långa säljprocesser i tätt samarbete med våra kunder och Du kommer att vara involverad i allt från prototyper till beredning och färdig produkt. Du ansvarar för affären både internt och externt.
Vi ser gärna att Du har en teknisk utbildning på högskolenivå med maskin- eller materialteknisk inriktning. Vi värdesätter om Du har god erfarenhet av försäljning eller projektledning inom Automotive och är förtrogen med de förutsättningar som finns inom denna bransch. Vi förutsätter goda språkkunskaper i engelska. Om Du har branscherfarenhet från verktygsbunden tillverkning och CAD kunskaper är det en meriterande. Du rapporterar till bolagets VD.

Vi erbjuder en spännande teknisk säljroll med goda utvecklingsmöjligheter, där Du får arbeta brett i ett framgångsrikt företag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se