Laserkraft AB är ett underleverantörsföretag som är en komplett samarbetspartner inom plåt och skärande bearbetning med inriktning mot komplexa produkter.
Företaget finns i Bredaryd med 85 anställda men har även ett dotterbolag i Slovakien med 40 anställda.

Företaget är certifierat enligt ISO 9001 och 14001. Våra största kunder är BT/Toyota, Scania, HIAB och Alfa Laval.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Kvalitetschef

Vi planerar nu för tillväxt och Laserkraft söker en person som vill driva och utveckla Laserkrafts samlade kvalitetsarbete med fokus på kvalitets- och miljöprocesser för att ytterligare stärka produktionsprocesserna och öka företagets konkurrenskraft. Tjänsten är direkt underställd VD.

Laserkraft AB är ett underleverantörsföretag och en komplett samarbetspartner inom plåt och skärande bearbetning med inriktning mot komplexa produkter, där våra största kunder är inom truck- och bilindustrin.

Som Kvalitetschef på Laserkraft kommer du bland annat

• driva nuvarande ledningssystemen för ISO 9001, 14001 och 3834
• utveckla ledningssystemet för en certifiering enligt ISO/TS 16949
• utföra internrevisioner/leverantörsrevisioner
• ansvara för och utveckla hanteringen av reklamationer internt och externt
• uppdatera och utveckla verksamhetssystemet i samarbete med processägaren
• sammanställa och analysera kvalitetsproblem
• driva förbättringsprojekt
• lagövervakning

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning och erfarenhet från tillverkande industri med en förståelse för produktionsprocesser. Du kommunicerar väl i både tal och skrift, såväl på svenska som på engelska och är en van användare av Office-paketets programvaror. För att kunna axla denna roll krävs erfarenhet från underleverantörsledet och mycket meriterande är det att ha haft ansvar för ledningssystem enligt ISO/TS 16949 och samarbetat med fordonsindustri kunder.

Vem är du?
För att trivas och utvecklas i den här rollen bör du triggas av nya utmaningar.
Du är strukturerad och organiserad och lämnar inget åt slumpen. Du har ett nära samarbete med kunder, leverantörer samt dina kollegor på Laserkraft vilket kommer kräva att du är kommunikativ och har en hög serviceanda.

Vi kommer lägga stor vikt vid att du har förmågan att självständigt driva och utveckla våra ledningssystem. Detta innebär att man behöver ett strategiskt sinne men även vara skicklig på att nå hög effekt när man verkställer planerade aktiviteter.

Företaget erbjuder dig en nyckelroll med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!
SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se