Länsförsäkringar Jönköping är ett av de 23 lokala och självständiga länsförsäkringsbolagen i Sverige. Företaget bedriver försäkrings- och bankverksamhet samt fastighetsförmedling i Jönköpings län. Affärsidén är att erbjuda ekonomisk trygghet för privatpersoner, lantbrukare och företag. Genom samarbetet med övriga länsförsäkrings-bolag förenar Länsförsäkringar Jönköping det lilla bolagets smidighet med det stora bolagets styrka. I dagsläget har företaget ca 210 anställda fördelade på sex kontor i Jönköping, Nässjö, Tranås, Vetlanda och Värnamo. Enligt Svenskt Kvalitetsindex har Länsförsäkringar Sveriges mest nöjda kunder inom bank privat, livförsäkring privat, sakförsäkring privat, bilförsäkring privat och sakförsäkring företag.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Kontorschef Värnamo

Värnamo kommun har drygt 33 000 invånare varav ca 19 000 bor i Värnamo. Värnamobygden har tusenåriga anor från handel och blev tidigt en betydande marknadsplats. Idag är Värnamo en del av Gnosjöregionen och centrum för handel och service i sydvästra delen av Jönköpings län. I takt med att Värnamo växer vill Länsförsäkringar fortsätta utvecklas med orten.

Vi söker därför en affärsdriven och kommunikativ ledare som brinner för den lokala marknaden till vårt bank- och försäkringskontor i Värnamo. Tillsammans med dina medarbetare och våra fastighetsmäklare blir din uppgift att utveckla vår verksamhet och försäljning gentemot privatkunder. 

Tjänsten
Som kontorschef har du personalansvar för en enhet med 6 medarbetare. Medarbetarna utgörs av bankrådgivare samt bank- och försäkringssäljare och erbjuder vårt helhetskoncept inom bank och försäkring gentemot privatkunder. I din tjänst ingår också rollen att vara kontorsansvarig. Det innebär att du har kontakt med ytterligare medarbetare som har sin arbetsplats på kontoret och att du ansvarar för frågor som rör kontorets dagliga drift. Totalt har kontoret 12 medarbetare. 

Du kommer att ansvara för budget och verksamhetsplanering för privatsegmentet samt deltar aktivt i affärsområdets försäljningsledning. Dina huvudsakliga mål blir att utveckla vår affär, få lojala kunder och se till att medarbetarna växer med sin uppgift. Du ska också företräda Länsförsäkringar och vara aktiv på den lokala marknaden i olika sammanhang. Vidare ansvarar du för samarbetet med våra fastighetsmäklare på kontoret och vårt gemensamma agerande i marknaden. 

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av att driva och leda säljarbete på ett framgångsrikt sätt. Om du har försäljningserfarenhet från bank och försäkring är det givetvis en fördel. Du har dokumenterat god ledarkompetens och erfarenhet av att driva förändringsarbete. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, juridik eller annan relevant utbildning.

Vem är du?
Som person är du driven och målinriktad och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Din ledarstil präglas av att du är tydlig, rak och beslutsam samt har förmåga att coacha dina medarbetare. Vi lägger stor vikt vid ditt intresse för och förmåga att utveckla både arbetssätt och affärer. Du bidrar med konkreta utvecklingsförslag både inom affärsområdet och i verksamheten.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en lokal förankring i närområdet samt har gott om kontakter och ett stort nätverk.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast, dock senast den 30 oktober. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Facklig kontaktperson för tjänsten är Therese Granlinger, 0380 - 57 58 13.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se