Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Berendsen Plc, som är ett börsnoterat engelskt bolag. I Sverige är vi ca 1300 medarbetare och omsätter 1.9 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Healthcare är ett av fem affärsområden inom Berendsen och levererar servicelösningar i form av bädd/badartiklar, patient och personalkläder till bl.a. privat och offentlig vård. Servicelösningen innebär att vi dagligen ser till att våra kunder alltid har hela och rena textilier. Affärsområdet omsätter ca 330 MSEK och det finns ca 200 anställda på totalt på tre anläggningar i Norr, Mellan och Södra.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Försäljningschef

Berendsen Healthcare är i en spännande fas med tillväxt och söker därför en Försäljningschef Sverige

I din roll som Försäljningschef för Berendsen Healthcare är du aktiv i säljarbetet och bearbetar marknaden inom Healthcares affärsområde, både inom offentlig och privat sektor i Sverige. Du har personalansvar för 2 personer, en anbudsexpert och en säljare mot den privata sidan, dessutom har du hjälp av en person i Malmö som sköter dokumentationen och ser till att alla dokument och handlingar är med i offentliga upphandlingar.

Du rapporterar till Country Manager Berendsen Healthcare i Sverige och ingår i ledningsgruppen tillsammans med Country Manager, Platschefer och Produktchef. Placeringsorten för tjänsten är Malmö.

Du som söker bör ha en god erfarenhet av säljledning samt av uppsökande försäljning mot både privat och offentlig sektor. För att lyckas i din roll är det viktigt att du tycker det är roligt att göra affärer, har en god förmåga att prioritera och kan arbeta på ett strukturerat sätt. Har du arbetat inom akut- eller narkossjukvård, som Sjukhustekniker eller arbetar på ett bolag som säljer till sjukhus inom akut eller narkossjukvård är det ett stort plus. Du är van att arbeta i en matrisorganisation och att entusiasmera både ditt team och andra i organisationen för att prestera toppresultat så försäljningsmålen nås eller överträffas. Detta uppdrag ställer höga krav på engagemang och eget driv.

Vi erbjuder dig en anställning i ett marknadsledande företag med framåtanda och ett stort driv för utmärkt service till våra kunder. Värderingarna är en viktig del av vår företagskultur och länkar samman alla medarbetare, på varje kontor, i varje land till ett företag. Du bör dela och leda efter våra värderingar som är: Safety caring, teamwork, empowerment och determination.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson tfn +46 70 881 13 10. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se