AT Installation började sin verksamhet 1956 under namnet Antenn- & Teleservice i samband med att TV1 introducerades i Sverige. Kärnan i verksamheten har alltid legat på installation och service. Vi arbetar idag aktivt med fiber till hemmet, passersystem, porttelefoner, kabel-TV, fastighetsautomation, el och säkerhet.
AT-Installations långa och breda arbete med bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag har gett oss erfarenhet att förstå de behov som finns för fastigheter inom ovan nämnda områden. AT Installation finns representerade i Malmö, Västerås och Mölndal, där också vårt huvudkontor ligger.
AT Installation har ca 25 anställda och ingår i Weland-koncernen ett familjeägt företag med ca 900 anställda.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

Verkställande Direktör

Vi söker en affärsinriktad person som vill vara med och utveckla AT Installation. Förväntan finns utveckla hela bolaget generellt men också att under en tid ha fokus på El och Säkerhet för att vidareutveckla dessa områden. Du förväntas delta i det dagliga arbetet med att sälja och att se till att projekten levereras i tid. Därtill krävs god förmåga att bygga upp nya och bibehålla goda relationer till bolagets alla kunder och säkerställa att vi driver projekten med god lönsamhet och samtidigt nöjda kunder.

Vi önskar en person med erfarenhet från byggbranschen eller närliggande som gillar utmaningar och som har dokumenterad erfarenhet som ledare/chef med kostnads & intäktsansvar, alternativt som arbetat med försäljning inom byggbranschen och som kan visa på framgång och affärsmässighet gärna inom el eller säkerhet.

Som ledare är du målmedveten, aktiv och synlig i hela organisationen.
Även om kunden och leveransen till kunden är i fokus, så behövs också förmågan att skaffa en överblick över bolagets situation i varje ögonblick, och att prioritera mellan olika möjligheter och fatta beslut. Som ledare är också prestigelöshet och förmågan att skapa en presterande kultur av stor betydelse.

Inställningen till den här rollen måste vara att man ser möjligheten att skapa en stor framgång för AT Installation på den svenska marknaden, eftersom det finns mycket potential kvar att utveckla i bolaget.
Ledarskap, Handlingskraft och Affärsmässighet sammanfattar vår syn på vad en bra kandidat står för.
Placeringsort är Mölndal.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson på mobil +46 70–8811310. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se