Swedish Exergy AB är ett expansivt teknikföretag som levererar tork och indunstare lösningar till kunder över hela världen. Vi tar ansvar för, leder och driver industriprojekt med egna utvecklade tekniker/produkter för flera världsledande företag främst inom processindustrin bl.a. kan nämnas att vi har kunder inom papper & massa, kraft och värmeverk, bio-bränsle produktion, etanol, kemi, och att vi har varit med och byggt några av världens största anläggningar för produktion av bio-bränsle.
I dagsläget är vi över 30 medarbetare med Huvudkontor i Göteborg samt kontor i Tyskland, Polen och Indien. Swedish Exergy startades 1979 och har över 30 års erfarenhet av design, utveckling och leverans av tork och indunstare lösningar.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se

International Sales Manager

Vad du kan förvänta dig:
Vi söker nu en driven och självgående teknisk säljare som kommer att jobba med pro-aktiv försäljning och som trivs med att jobba på ett företag i tillväxtfas. Du kommer att sälja tork och indunstningslösningar till processindustrier främst i Europa men även i USA och Asien. Du ansvarar för kontakt och bearbetning av potentiella kunder och marknader. Du kommer att ha ansvar för budget och att företagets försäljnings mål uppfylls, naturligtvis med stöttning från vår kompetenta grupp av processingenjörer och administratörer.

Vad vi förväntar oss:
Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet i en teknisk säljande roll från vår egen eller närliggande bransch där du sedan tidigare har goda försäljningsresultat och är van att träffa beslutsfattare med teknisk bakgrund. Du är bra på att kommunicera har lätt för att samarbeta, är kundfokuserad samt har förmåga att utveckla och underhålla långsiktiga kundrelationer. Då vi jobbar internationellt är engelska ett krav i både tal och skrift.

Vi erbjuder:
Ansvar från första dagen i en stimulerande och utmanande miljö där du arbetar tillsammans med ett professionellt och engagerat team.

Placeringsort:
Västra Götaland eller Halland med kontor hemma eller på kontoret i Göteborg.

För mer information om tjänsten:
I denna rekrytering samarbetar vi med FINNVEDEN EXECUTIVE kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson tfn +46 708 811 310 för mer information om tjänsten. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via vår hemsida. Börja med att trycka på ansökningsknappen nedan. En bekräftelse på mottagen ansökan skickas alltid till den angivna e-postadressen.

Är det omöjligt för dig att hinna med att registrera dina uppgifter just nu så erbjuder vi en "livlina". Skicka ditt CV och personliga brev till office@finnvedenexecutive.se och ange vilken tjänst du är intresserad av så gör vi registreringen åt dig. Därefter får du en bekräftelse via e-post, inkl. inloggningsuppgifter så att du har möjlighet att kontrollera och uppdatera dina uppgifter.

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Roger Johansson
070-881 13 10
roger.johansson@finnvedenexecutive.se