Logiq Sweden AB är ett IT-företag som säljer tjänster inom området kvalitetssäkrad affärsinformation. Logiq äger en av Sveriges största produktdatabaser för byggmaterial (FINFO) och kunderna finns företrädesvis inom Svensk Bygghandel och deras leverantörer. Via samarbetsavtal med branschorganisationen Byggmaterialhandlarna bedrivs branschutveckling genom standardisering av information. Vi hanterar artikelinformation om mer än 1 500 000 artiklar från drygt 400 leverantörer. Vår målsättning är att vara en säker och effektiv källa för produktinformation med starkt fokus på hög kundservice. Logiq Sweden AB omsätter ca 16 mkr och har 10 st anställda.
Logiq Sweden AB ingår i den norska koncernen Logiq AS som levererar molnbaserade tjänster för hantering av affärskritisk data mellan handelspartners. Logiq AS omsätter totalt ca 75 mkr och har ca 55 anställda.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se

Country Manager

Logiq befinner sig i en expansiv fas och framtidstron är stark. Vi agerar på en marknad i snabb utveckling. Detta ställer krav på dig som ska leda vår svenska verksamhet. Vi söker någon som vill vara med på vår resa och ytterligare utveckla företaget.

Tjänsten
Arbetet som Country Manager innebär att du är operativ ledare med ett brett ansvarsområde för verksamhetens olika funktioner samt för ett strategiskt affärsutvecklingsarbete. Att vara proaktiv och bryta ny mark på marknadssidan i kombination med att vårda befintliga kunder kommer att tillhöra din vardag. Du kommer att ansvara för större kundavtal samt driva och utveckla samarbetet med Byggmaterialhandlarna och övriga samarbetspartners. Du är även ansvarig för marknadsarbetet samt att resultatmål för företaget nås.

För att lyckas med uppdraget är en bra dialog och kommunikation med medarbetarna en förutsättning.

Profil
Som ledare har du en modern ledarprofil med ett kundorienterat synsätt, ett stort engagemang och en klok helhetssyn. Du är målinriktad och säljorienterad samt en coach med en jordnära approach. Du är målmedveten och samtidig bra på att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat. Du har förståelse och intresse för den digitala utvecklingen i samhället. Vi ser gärna att du har arbetat med masterdata och/eller EDI i något av dina tidigare uppdrag. Du har högskoleutbildning eller annan relevant utbildning kompletterad med relevant arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett inspirerande uppdrag i ett marknadsledande företag med en stark framtidstro som har en stabil långsiktig ägare med ett attraktivt affärserbjudande. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas med bolaget.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84 eller Roger Johansson tfn +46 70 881 13 10. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Martin Dambergs
072-206 20 84
martin.dambergs@finnvedenexecutive.se